Vragen? Bel Allévo

088 110 2800

Allévo staat ook naast meneer Sprengelmeijer

Ze hebben me geweldig opgeknapt...

Allévo staat ook naast meneer Sprengelmeijer

Lees verder

Fysiotherapie


Een gezond lichaam is niet altijd vanzelfsprekend. Dat merkt u bijvoorbeeld als u moeilijk overeind komt, wassen en aankleden steeds lastiger wordt, of als uw conditie achteruit gaat en u regelmatig uit evenwicht bent.

Wat doen wij

Het team fysiotherapeuten van Allévo is gespecialiseerd in de behandeling voor ouderen. Bijvoorbeeld bij gehoorproblemen, gewichtsproblemen en balansproblemen. Maar ook bij ouderdomsaandoeningen zoals parkinson (onze behandelaars zijn lid van het ParkinsonNet), dementie en herstel na een beroerte. Zij stellen met u een plan op met als doel dat u zo lang en zo goed mogelijk zelfstandig kunt blijven wonen. Daarbij staan uw situatie en wensen en behoeften uiteraard voorop.

Maak een afspraak

U kunt met, maar ook zonder verwijzing van een arts een afspraak met ons maken. Dus ook als u niet bij Allévo woont kunt u bij ons terecht. U bent van harte welkom op onze locatie aan de Emil Sandstromweg 2 in Zierikzee, maar we kunnen ook bij u thuis langskomen.

Kwaliteitsregister

Alle fysiotherapeuten van Allévo zijn geregistreerd in het centraal kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). De  geriatri-fysiotherapeuten zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie in de Geriatrie (NVFG).

Het Advies- en Behandel Centrum

Het advies- en behandelcentrum van Allévo is uniek op Schouwen-Duivenland door het uitgebreide paramedisch team. De verschillende behandelaars van Allévo werken nauw samen. Dit heeft als voordeel dat wij bij ingewikkelde zorgvragen en meerdere ziektebeelden één totaal behandeladvies kunnen geven.