Vragen? Bel Allévo

088 110 2800

Of stel hier uw vraag
Allévo staat ook naast mevrouw van der Laan

Ik kan op mijn hulp vertrouwen...

Allévo staat ook naast mevrouw van der Laan

Lees verder

Hulp bij het huishouden met indicatie


Woont u zelfstandig en kunt u ondersteuning bij het huishouden gebruiken? Omdat u bijvoorbeeld moeite krijgt met bepaalde werkzaamheden? Bij Allévo bent u aan het goede adres. Wij helpen u bij uw huishoudelijke werkzaamheden of het draaiend houden van uw huishouden. U overlegt met ons hoe wij de werkzaamheden kunnen doen met aandacht en respect voor uw wensen en persoonlijke situatie.

Hulp bij het huishouden via de gemeente

Wanneer u hulp bij uw huishouden wilt hebben, kunt u contact opnemen met het zorgloket van uw gemeente. Zij voeren met u een ‘keukentafelgesprek’ waarbij zij u vragen wat u zelf nog kunt (laten) doen  en wat uw familie en buren voor u zouden kunnen betekenen. Beoordeelt de gemeente deze hulp als onvoldoende, dan krijgt u een indicatie voor professionele hulp bij het huishouden.

Heeft u een indicatie van de gemeente, dan kunt u contact opnemen met Allévo. Wij helpen u graag verder.

Voordat wij de hulp starten, spreekt u met uw contactpersoon af bij welke werkzaamheden de hulp u ondersteunt  en op welke dag en tijd de hulp bij u komt.

Vaste bijdrage 

Vanaf 2020 betaalt u voor de meeste Wmo-hulp € 19,00 per maand voor de Wmo-ondersteuning voor maatwerkvoorzieningen. Dit wordt het abonnementstarief genoemd. Het abonnementstarief geldt voor alle maatwerkvoorzieningen en de algemene voorzieningen waarbij sprake is van een duurzame hulpverleningsrelatie. Dit tarief geldt voor iedereen, ongeacht inkomen, vermogen of gebruik.

Algemene voorwaarden

U heeft na 1 januari 2017 een overeenkomst met Allévo gesloten. Dan gelden voor u de Algemene voorwaarden maatschappelijke ondersteuning en de Bijzondere module maatwerkvoorziening en maatschappelijke ondersteuning. Heeft u vóór 2017 een overeenkomst gesloten met Allévo dan zijn voor u de Algemene leveringsvoorwaarden zonder verblijf 2014 van toepassing.Privacyverklaring | Disclaimer | Concept en realisatie door buro111