Vragen? Bel Allévo

088 110 2800

Allévo staat ook naast Tamara

Mijn werk is extra gevarieerd...

Allévo staat ook naast Tamara

Lees verder
Allévo staat ook naast meneer Hollestelle

“Ik sta versteld van de deskundigheid"...

Allévo staat ook naast meneer Hollestelle

Lees verder
Allévo staat ook naast mevrouw van der Laan

Ik kan op mijn hulp vertrouwen...

Allévo staat ook naast mevrouw van der Laan

Lees verder
Allévo staat ook naast mevrouw van Heemst

Gewoon thuis mijn eigen leven leiden...

Allévo staat ook naast mevrouw van Heemst

Lees verder

Jouw hulp kan het verschil maken...

Alle vacatures
Allévo staat ook naast vrijwilliger mevrouw Scheltema – Lees haar verhaal

van bloemstukjes tot borrelmiddag"...

Allévo staat ook naast vrijwilliger mevrouw Scheltema – Lees haar verhaal

Voedings- en dieetadvies


Voeding moet niet alleen gezond, maar ook lekker zijn. De diëtisten van Allévo begrijpen dat. Zij streven ernaar om uw gezondheid én de kwaliteit van uw leven te verbeteren en geven op een persoonlijke en praktische manier voedings- en dieetadvies aan kinderen en volwassenen.

Speciale deskundigheid

Wanneer u een speciaal dieet of voedingsadvies moet volgen, bent u bij de diëtisten van Allévo aan het juiste adres. Zij zijn gespecialiseerd in een groot aantal onderwerpen:

Diabetes FODMAP dieet
Overgewicht Sondevoeding
Hoog cholesterol PDS (prikkelbaar darmsyndroom)
Hoge bloeddruk Kinderen met overgewicht
Darmproblemen Kinderen met groeiachterstand
Eetstoornissen Kinderdiabetes
Emotie-eten Oncologie
Ondervoeding Voedselallergie en -intolerantie

Uw dieetadvies

  1. In het eerste gesprek bespreekt u alles wat te maken heeft met het dieet. Op basis van deze informatie maakt de diëtist, in overleg met u, een persoonlijk behandelplan.
  2. Na het eerste gesprek volgen meestal nog enkele vervolgconsulten waarin u met uw diëtist bespreekt hoe het gaat met de aanpassing aan uw nieuwe eetpatroon.
  3. De gesprekken worden beëindigd wanneer u gewend bent aan de verandering(en) in uw eetgewoonte en u het dieet zelfstandig kunt voortzetten.

Verwijzing

Wanneer uw behandelend arts u een dieet voorschrijft, is een verwijzing naar een diëtist vaak het logische gevolg. De diëtist ‘vertaalt’ het dieetvoorschrift van de arts naar een persoonlijk dieetadvies en begeleidt u bij de veranderingen in uw voedingsgewoontes. Een verwijzing van uw huisarts is meestal niet vereist, u kunt direct een afspraak maken met de diëtist.

LET OP: aangepast spreekuur!

Vanwege het Coronavirus  neemt Allévo extra maatregelen om besmetting en verspreiding te voorkomen. Hierdoor komen  de face-to-face spreekuren tot en met 6 april  te vervallen. Wij vragen u niet naar één van onze locaties te komen. Wij vervangen de spreekuren door met u een telefonisch of video consult aan te gaan.

Verhinderd

Wanneer u uw verhindering tenminste 24 uur van te voren doorgeeft, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht

Vergoedingen

Dieetadvisering is opgenomen in het basispakket van de zorgverzekering of valt onder ketenzorg. U krijgt meerdere consulten vergoed. Het maximum is 3 uur per kalenderjaar. De vergoeding is afhankelijk van uw persoonlijke zorgverzekering, aanvullende verzekering en de stand van uw (wettelijke) eigen bijdrage. We adviseren hier uw ziektekostenverzekering op na te kijken.

Informatie

Neem voor informatie over voedings- of dieetadvies, of het maken van een afspraak contact op met Allévo via 088 110 2800 of dietisten@allevo.nl

Interessante links:

Hvdeb.nl

Mlds.nl

Voedingscentrum.nl

Glutenvrij.nl

www.fodmapdieet.nl

www.emotie-eten de baas.nl

De diëtisten van Allévo zijn aangesloten bij het Kwaliteitsregister Paramedici en lid van het Diëtistennetwerk 2018 van de Coeliakievereniging.

logo Kwaliteitsregister Paramedici

Dieetadvies 1Privacyverklaring | Disclaimer | Concept en realisatie door buro111