Vragen? Bel Allévo

088 110 2800

Allévo staat ook naast Tamara

Mijn werk is extra gevarieerd...

Allévo staat ook naast Tamara

Lees verder
Allévo staat ook naast meneer Hollestelle

“Ik sta versteld van de deskundigheid"...

Allévo staat ook naast meneer Hollestelle

Lees verder
Allévo staat ook naast mevrouw van der Laan

Ik kan op mijn hulp vertrouwen...

Allévo staat ook naast mevrouw van der Laan

Lees verder
Allévo staat ook naast mevrouw van Heemst

Gewoon thuis mijn eigen leven leiden...

Allévo staat ook naast mevrouw van Heemst

Lees verder

Jouw hulp kan het verschil maken...

Alle vacatures
Allévo staat ook naast vrijwilliger mevrouw Scheltema – Lees haar verhaal

van bloemstukjes tot borrelmiddag"...

Allévo staat ook naast vrijwilliger mevrouw Scheltema – Lees haar verhaal

Informatie coronavirus


Update Coronavirus 1 april 2020

Het zijn ‘bijzondere’tijden vanwege het Coronavirus. Allévo is alert op de ontwikkelingen rondom het virus. Wij hanteren de landelijke richtlijnen van het RIVM en de  Zeeuws brede zorgrichtlijnen. Onze zorgmedewerkers zijn gewend aan het nemen van de nodige hygiënemaatregelen om te voorkomen dat bacteriën of virussen zich verspreiden. Vanwege het coronavirus neemt Allévo wel extra maatregelen om besmetting en verspreiding te voorkomen en eventuele gevallen zo vroeg mogelijk te signaleren.

Maatregelen cliënten
De cliënten die thuis zorg en diensten krijgen van Allévo of bij Allévo wonen, zijn kwetsbare mensen. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat zij niet ziek worden.

Bezoek bewoners
Op 19 maart 2020 heeft het kabinet besloten dat alle verpleeghuizen en kleinschalige woonvormen in Nederland sluiten voor bezoekers. Ook de woonlocaties van Allévo vallen hieronder. Dit houdt in dat ook onze bewoners geen bezoek meer kunnen ontvangen of opgehaald kunnen worden.

Wilt u iets afgeven voor een van de bewoners, dan kan dit dagelijks bij de voordeur tussen 10.00 en 11.00 uur en 15.00 – 16.00 uur. Voorzie uw goed afgesloten pakketje van de naam en groep van de ontvanger, zodat uw wasgoed, verzorgingsproducten of verwenpakketje goed terecht komt.

Dagbesteding
Vanaf 17 maart t/m 28 april vinden er geen dagbesteding en welzijnsactiviteiten meer plaats. Dit bekent dat we stoppen met alle activiteiten in de algemene ruimtes van onze huizen, maar dat het wel mogelijk is om in klein verband en in de eigen woning activiteiten te doen. Hiermee willen we de leefbaarheid van onze bewoners zo goed mogelijk behouden.

Brasserieën
De Brasserieën in onze huizen op Schouwen-Duiveland zijn gesloten. De activiteiten die normaal gesproken in de Brasserieën plaatsvinden komen t/m 28 april te vervallen.

Spreekuur behandeling/voedings- en dieetadvies
Tot nader bericht houden we geen spreekuur op de locaties, maar vervangen wij dit door een telefonisch consult of videobelgesprek.

Maatregelen medewerkers
Voor alle Nederlanders geldt het advies om thuis te blijven bij klachten, sociale contacten te mijden en pas met de huisarts te bellen wanneer klachten verergeren. Dit geldt ook voor onze vrijwilligers en medewerkers die geen direct contact hebben met cliënten. Allévo heeft alle overleggen en scholingen afgelast en komt alleen bij elkaar in kleine groepjes wanneer het strikt noodzakelijk is.

Voor zorgmedewerkers  gelden aparte regels, wanneer ze wel of niet kunnen werken en wanneer ze getest worden op COVID-19.

Advies aan onze medewerkers en vrijwilligers
Onze medewerkers en vrijwilligers zijn extra alert op handhygiëne en volgen deze maatregelen:

  • Regelmatig handen wassen
  • Hoesten en niezen in de binnenkant van je elleboog
  • Papieren zakdoekjes gebruiken
  • Geen handen schudden

Vrijwilligers
Vrijwilligers zijn onmisbaar voor Allévo, tegelijkertijd moeten we de veiligheid van onze bewoners, zorgmedewerkers én vrijwilligers in acht nemen. Daarom is Allévo genoodzaakt om ook vrijwilligers tot en met 28 april niet meer toe te laten tot onze woonlocaties.

Vragen en antwoorden
Lees hier de meest gestelde vragen en antwoorden.

We houden u op de hoogte
De ontwikkelingen gaan snel. Wanneer nodig vindt u meer informatie op deze site. Mocht er besmetting voorkomen in een locatie of wijkteam waarbij u betrokken bent, dan laten we dat persoonlijk weten aan de eerste contactpersoon die in het zorgdossier vermeld staat. Overige informatie over het Coronavirus en de huidige situatie in Nederland vindt u op de website van het RIVM (www.rivm.nl).

Trots!
We zijn ontzettend trots op al onze medewerkers en vrijwilligers die er zijn voor onze cliënten en voor elkaar!Privacyverklaring | Disclaimer | Concept en realisatie door buro111