Vragen? Bel Allévo

088 110 2800

Allévo staat ook naast u tijdens de feestdagen

Fijne feestdagen en een gezond 2019...

Allévo staat ook naast u tijdens de feestdagen

Allévo staat ook naast Tamara

Mijn werk is extra gevarieerd...

Allévo staat ook naast Tamara

Lees verder
Allévo staat ook naast meneer Hollestelle

“Ik sta versteld van de deskundigheid"...

Allévo staat ook naast meneer Hollestelle

Lees verder
Allévo staat ook naast mevrouw van der Laan

Ik kan op mijn hulp vertrouwen...

Allévo staat ook naast mevrouw van der Laan

Lees verder
Allévo staat ook naast mevrouw van Heemst

Gewoon thuis mijn eigen leven leiden...

Allévo staat ook naast mevrouw van Heemst

Lees verder

Lid raad van toezicht met een scherp oog voor de belangen van onze clienten


Allévo is een Zeeuwse zorgorganisatie, werkzaam rondom de Oosterschelde. De organisatie biedt een breed pakket van zorg en diensten van hulp bij het huishouden, wijkver­pleging tot revalidatie en wonen met zorg. Op Schouwen-Duiveland hebben wij vier woonvoorzieningen en een Advies- en behandelcentrum. Voor onze raad van toezicht zoeken wij een

Lid voor de raad van toezicht

op voordracht van de cliëntenraad

De raad van toezicht houdt toezicht op de hoofdlijnen van het beleid en de algemene gang van zaken binnen Allévo. Zij toetst of de raad van bestuur bij de besluitvorming oog houdt voor het organisatiebelang in relatie tot de maatschappelijke functie van de organisatie en of er sprake is van evenwichtige afwegingen van de belangen van iedereen die bij Allévo betrokken is.

De raad van toezicht vergadert zes keer per jaar met de raad van bestuur van Allévo. Vanuit de raad van toezicht zijn een financiële commissie, een commissie kwaliteit en veiligheid en remuneratie commissie actief, die één tot drie keer per jaar vergaderen.

Welke kandidaat zoeken wij?

  • U bent maatschappelijk actief en wilt u blijven ontwikkelen en verdiepen op het gebied van de doelstelling en de zorgfunctie van de organisatie. U beschikt over:
  • Bestuurlijke en/of toezichthoudende kwaliteiten en bij voorkeur er­varing als toezicht­houder of bestuurder in de zorgsector.
  • Affiniteit met de doelstelling en de zorgfunctie van de organisatie.
  • Kennis van de aandachtsgebieden kwaliteit en veiligheid.
  • Vrouwelijke kandidaten worden uitdrukkelijk verzocht te solliciteren.

Bent geïnteresseerd of wilt u meer weten?

Voor specifieke informatie kunt u contact opnemen met de voorzitter van de raad van toezicht, de heer drs. D.J. van der Zaag, via mevrouw A. Moerdijk (secretaresse raad van bestuur), tel 0113 249 200.

U kunt solliciteren tot maandag 29 oktober 2018 door een motivatie en CV te sturen naar [email protected]Lid raad van toezicht met een scherp oog voor de belangen van onze cliëntenPrivacyverklaring | Disclaimer | Concept en realisatie door buro111