Vragen? Bel Allévo

088 110 2800

Of stel hier uw vraag
Allévo staat ook naast mevrouw Bogaars

Ik heb nu veel meer energie...

Allévo staat ook naast mevrouw Bogaars

Lees verder

Allévo staat ook naast mevrouw Bogaars


“Dankzij mijn dieet heb ik veel meer energie”

“Ik dacht dat ik allergisch was voor gluten, maar bij de diëtiste bleek dat ik ook last had van een prikkelbare darm” vertelt mevrouw Bogaars (63) uit Kloetinge. Ze volgde een speciaal dieet en sindsdien gaat het beter: “Ik heb nu veel meer energie.”

Extra korting

“Ondanks een streng glutenvrij dieet was ik vaak verkouden, moe en had last van mijn darmen. Ik vond het frustrerend dat ik niet begreep wat er aan de hand was. Via een verwijzing van de huisarts kwam ik bij de diëtiste van Allévo terecht. En via CZ. Die wees ons erop dat je extra korting op je premie kunt krijgen als je lid werd van Allévo; dat waren twee vliegen in één klap.

Meteen prijs

De diëtiste kwam met het voorstel om tijdelijk een beperkt dieet voor het Prikkelbaar Darmsyndroom te volgen. Vooral omdat bleek dat mijn glutenvrije dieet niet voldoende werkte. De eerste opdracht was mijn dagelijkse appels en honing weg te laten. Het was meteen prijs:  ik merkte direct al rust in mijn darmen. Na de proefperiode van het “Low Fodmapdieet” werd duidelijk dat ik ook een overgevoeligheid heb voor fructose. Nu ik daar ook rekening mee houd, voel ik me stukken beter. Heerlijk !

Wilt u net als mevrouw Bogaars een dieetadvies dat bij u past? Neem dan contact op met Allévo via 088 110 2800 of via info@allevo.nl


Privacyverklaring | Disclaimer | Concept en realisatie door buro111