Vragen? Bel Allévo

088 110 2800

Allévo staat ook naast mevrouw van der Kroon

Ik huilde toen het logeren voorbij was...

Allévo staat ook naast mevrouw van der Kroon

Lees verder

Allevo staat ook naast mevrouw van der Kroon


“Ik heb gehuild toen het logeren voorbij was”

Mevrouw  van der Kroon (77) uit Sommelsdijk is een bezige bij, ze gaat naar de naaischool, een breiclubje en een puzzeluurtje. Toen ze in haar auto stapte stootte ze haar enkel en liep ze een zware kneuzing op. Daardoor kon ze niet meer lopen en zo kwam ze bij Logeren & Zorg van Cornelia terecht en dat beviel goed: ‘Als ik een cijfer moest geven, dan was het wel een 9 of een 10.” 

Hartelijk ontvangen

“Toen ik hoorde dat er een kamer in Cornelia vrij was dacht ik ‘dan is die voor mij’. Ik werd hartelijk ontvangen en ik had een mooie kamer met uitzicht op de ingang. De verzorging was zo vriendelijk en lief voor me in de weer. Ze waren altijd zo op tijd en elke dag werd mijn kamer schoongemaakt. En oh het eten dat je kreeg! Dat was buitengewoon.

Koffiedrinken

“De laatste paar weken toen het beter ging, ging ik koffiedrinken in de brasserie. Ik maakte regelmatig een praatje met mensen en ik deed er kennissen op. Ik ben blij dat ik bij Cornelia terecht ben gekomen, alleen had ik het nooit gered. Mijn dochter werkt ook, ik kan niet van haar verwachten dat ze elke dag op de stoep staat.”

Wilt u net als mevrouw van der Kroon logeren en zorg bij Allévo? Neem dan contact op met Allévo via 088 110 2800 of via info@allevo.nl


Privacyverklaring | Disclaimer | Concept en realisatie door buro111