Vragen? Bel Allévo

088 110 2800

Of stel hier uw vraag
Allévo staat ook naast mevrouw van der Laan

Ik kan op mijn hulp vertrouwen...

Allévo staat ook naast mevrouw van der Laan

Lees verder

Allévo staat ook naast mevrouw van der Laan


“Ik kan op mijn hulp vertrouwen”

Martha van der laan (69) uit Heinkenszand krijgt hulp bij het huishouden omdat haar ogen steeds verder achteruit gaan. De vlekken op de vloer ziet ze niet. Gelukkig heeft ze een hulp  die ze kan vertrouwen en die van aanpakken weet: “Heerlijk als alles weer schoon is!”

Koffiedrinken

Mevrouw van der Laan geniet in wooncomplex Dijkstede in Heinkenszand: “s maandags zing ik in het Dijkstede koor en woensdagmorgen ga ik met de buren koffiedrinken. Dan heb je even iets anders, terwijl je het gebouw niet uit hoeft. Dat vind ik fijn omdat ik regelmatig last heb van evenwichtsstoornissen.”

Veel waard

“Ik krijg al acht jaar hulp bij het huishouden van Allévo en dat bevalt prima. Ik heb twee verschillende hulpen, die al een hele tijd bij me thuis komen. Ik heb ze goed leren kennen en we gaan leuk met elkaar om, dat vind ik heel veel waard. Als de hulp geweest is, en alles is weer lekker schoon, dan ben ik een dankbaar mens.”

Kunt u net als mevrouw Van der Laan wel huishoudelijke hulp gebruiken? Neem dan contact op met Allévo via 088 110 2800 of via info@allevo.nl


Privacyverklaring | Disclaimer | Concept en realisatie door buro111