Vragen? Bel Allévo

088 110 2800

Allévo staat ook naast verpleegkundige Robert

Allévo wil ook in jou investeren...

Allévo staat ook naast verpleegkundige Robert

Lees verder

Allévo staat ook naast verpleegkundige Robert


Allévo is een goede werkgever die ook in jou wil investeren

Robert Tromp (31) uit Yerseke begon als MBO-verpleegkundige bij Allévo en volgde via Allévo het HBO-V. Hij is blij met de kansen die hij heeft gekregen: “Ik ben ervan overtuigd dat je aan Allévo een goede werkgever hebt, die ook in jou wil investeren.”

Stage

Zijn stage in de thuiszorg is Robert altijd bijgebleven: “Achter iedere voordeur zit een cliënt met een ander probleem. Het leuke aan mijn werk vind ik het om samen met de cliënt en zijn omgeving tot een goede oplossing te komen. Kennis en ervaring zijn daarbij onmisbaar.”

Prachtige kans

Allévo heeft als organisatie alle kennis in huis, waardoor we onze cliënten deskundige zorg kunnen bieden. Door middel van scholing, toetsing en persoonlijke ondersteuning wordt de kwaliteit van zorg op een hoog peil gehouden. Binnen Allévo krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien. Neem mezelf; ik werd aangenomen als MBO-verpleegkundige, maar mocht de HBO-opleiding gaan doen. Een prachtige kans!

Wil jij net als Robert ook bij Allévo werken, of werken en leren combineren? Kijk dan bij de vacatures op deze website, of bel ons tijdens kantooruren via 0113 249 170 of mail naar peno@allevo.nl. 


Privacyverklaring | Disclaimer | Concept en realisatie door buro111