Vragen? Bel Allévo

088 110 2800

Of stel hier uw vraag
Allévo staat ook naast Tamara

Mijn werk is extra gevarieerd...

Allévo staat ook naast Tamara

Lees verder
Allévo staat ook naast meneer Hollestelle

“Ik sta versteld van de deskundigheid"...

Allévo staat ook naast meneer Hollestelle

Lees verder
Allévo staat ook naast mevrouw van der Laan

Ik kan op mijn hulp vertrouwen...

Allévo staat ook naast mevrouw van der Laan

Lees verder
Allévo staat ook naast mevrouw van Heemst

Gewoon thuis mijn eigen leven leiden...

Allévo staat ook naast mevrouw van Heemst

Lees verder

Jouw hulp kan het verschil maken...

Alle vacatures
Allévo staat ook naast vrijwilliger mevrouw Scheltema – Lees haar verhaal

van bloemstukjes tot borrelmiddag"...

Allévo staat ook naast vrijwilliger mevrouw Scheltema – Lees haar verhaal

Allevo staat ook naast specialistisch verpleegkundige Tamara


Werken in de zorg is volgens MTH- verpleegkundige Tamara Nolle (42) uit Hansweert net zoiets als fietsen, je verleert het nooit. Tamara helpt lid van het MTH-team van Allévo collega’s en leerlingen met medisch technische handelingen: “Dat maakt het werk extra gevarieerd.”

Tamara: “Mensen zeggen al bij voorbaat: dat ze best de zorg in willen maar dat ze het al zo lang niet meer hebben gedaan. Dan zeg ik: ‘Bij ons hoef je niet alles te kunnen. Vaardigheden die je niet weet kunnen we bijbrengen. En nieuwe protocollen? Die hebben we iemand zo weer bijgebracht!

Van jongsaf aan

Tamara zorgt graag voor ouderen: “Dat zat er al van jongsaf aan ingebakken. Ik was zo’n tuttebel die op haar achtste al bij een oudere dame in de straat vroeg of ik boodschappen mocht doen. Zo is de liefde voor de ouderenzorg gegroeid.

Voor elkaar klaarstaan

Ik werk graag bij Allévo omdat je niet alleen op route gaat, maar als team voor elkaar klaar staat en samen zorgt dat mensen zo lang mogelijk thuis kunnen blijven. Als dat niet meer goed gaat hebben we bij Allévo ook prachtige faciliteiten waar we naartoe kunnen werken. We hebben een groot sociaal vlak waar we op terug kunnen vallen.

Het MTH-team van Allévo

Het MTH-team (medisch technisch handelen-team) is belangrijk omdat mensen korter in het ziekenhuis blijven. Steeds meer specialistische ziekenhuiszorg wordt thuis gegeven. Tamara: “Als ik mensen wondzorg moet geven en het ziekenhuis geeft aan dat er antibiotica nodig is omdat de wond is geïnfecteerd, dan kunnen wij dat thuis geven via een picclijn. Een mooi voorbeeld van een vaardigheid die wij bij Allévo ook thuis kunnen uitvoeren!”

Wil jij net als Tamara ook bij het MTH-team van Allévo werken? Kijk dan bij de vacatures op deze website, of bel ons tijdens kantooruren via 0113 249 170 of mail naar info@allevo.nl


Privacyverklaring | Disclaimer | Concept en realisatie door buro111