Vragen? Bel Allévo

088 110 2800

Of stel hier uw vraag
Allévo staat ook naast meneer Vermaat

Ik voelde me direct thuis...

Allévo staat ook naast meneer Vermaat

Lees verder

Allevo staat ook naast meneer Vermaat


Ik voelde me hier direct thuis

Meneer Vermaat (89) uit Burgh-Haamstede gaat elke dinsdag en donderdag naar de dagbesteding in brasserie de Duinpan. Vanaf het begin voelt hij zich er direct thuis: “Ik word altijd allerhartelijkst ontvangen. De verzorging is enorm goed en er is altijd van alles te doen.”

Professioneel voetballer

Meneer Vermaat was in zijn jonge jaren professioneel voetballer: “Ik weet nog dat we tegen Feyenoord speelden en daarvan hebben gewonnen,” vertelt hij trots. Vier jaar geleden moest hij aan beide knieën tegelijk worden geopereerd. Daarna werd hij door de huisarts getipt om eens naar de brasserie te gaan. Daar heeft hij geen moment spijt van: “Een keer per maand doe ik mee aan de bingo en ik maak vaak een praatje met de mensen die er zijn. Het liefst sport ik buiten. Bijvoorbeeld jeu de boules, spelletjes of wandelen. Binnen sjoelen vind ik ook erg leuk.”

Mijn vrouw heeft tijd voor zichzelf

Meneer Vermaat woont zelfstandig met zijn vrouw: “Mijn vrouw zorgt 7 dagen per week voor me . Nu ik naar de dagbesteding ga heeft ze ook eens tijd om overdag iets voor zichzelf te ondernemen. Het brengt ook verandering in mijn dag. Er komen veel mensen hier uit Rotterdam. Daarom vertelt de begeleiding vaak over Rotterdam, met foto’s uit die tijd. Dat vinden de mensen erg leuk.”

Wilt u net als meneer Vermaat ook gebruik maken van dagbesteding? Neem dan contact op met Allévo via 088 110 2800 of via info@allevo.nl

 


Privacyverklaring | Disclaimer | Concept en realisatie door buro111