Vragen? Bel Allévo

088 110 2800

Allévo staat ook naast mevrouw Matla

Als vrijwilliger maak ik mensen blij!...

Allévo staat ook naast mevrouw Matla

Lees verder
Allévo staat ook naast Tamara

Mijn werk is extra gevarieerd...

Allévo staat ook naast Tamara

Lees verder
Allévo staat ook naast meneer Hollestelle

“Ik sta versteld van de deskundigheid"...

Allévo staat ook naast meneer Hollestelle

Lees verder
Allévo staat ook naast mevrouw van der Laan

Ik kan op mijn hulp vertrouwen...

Allévo staat ook naast mevrouw van der Laan

Lees verder
Allévo staat ook naast mevrouw van Heemst

Gewoon thuis mijn eigen leven leiden...

Allévo staat ook naast mevrouw van Heemst

Lees verder

Jouw hulp kan het verschil maken...

Alle vacatures

Nieuwbouw Cornelia


De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan het rondkrijgen van de financiën, het krijgen van een vergunning en het rondkrijgen van het bestemmingsplan om de nieuwbouw van Cornelia mogelijk te maken. Dat is nu bijna afgerond. Nog even en dan kunnen de bouwvoorbereidingen beginnen.

Voor ieder wat wils!
In het nieuwe Cornelia staat een goed leven, goede zorg en aandacht voor elkaar op nummer één. Voor bewoners komen er 93 appartementen, met een voordeur die aan de tuin grenst. Via een binnendeur komt u bij de 11 ontmoetingsruimtes. Mensen die revalideren of logeren verblijven in een moderne studio op de eerste verdieping. Hier vindt u ook een behandelcentrum en een oefenzaal voor behandelingen zoals fysiotherapie, ergotherapie, logopedie en revalidatie.

Comfortabel en gastvrij

Voor onze cliënten wordt Nieuw Cornelia een plek waar ze comfortabel kunnen wonen. In een gastvrije omgeving waar ze zich snel thuis zullen voelen en waar goede zorg wordt gegeven. Waar aandacht is voor elkaar en allerlei activiteiten worden georganiseerd, voor elk wat wils! Op de begane grond worden 11 ontmoetingsruimtes gebouwd. Ieder met een eigen thema en activiteiten. ‘De tuinkamer, de haven, de spelkamer en de muziekkamer’ bijvoorbeeld. Rondom de ontmoetingsruimtes ligt een brede rondgang die naar de 93 appartementen leidt. Met elk een binnendeur, een eigen voordeur, grenzend aan de tuin.

Wandelroutes en tuinen

Op de eerste verdieping worden moderne studio’s gebouwd voor mensen die tijdelijk in Cornelia logeren en revalideren. Ook zijn er kantoorruimtes en een behandelcentrum met een oefenzaal. Hier kunnen mensen terecht voor behandelingen, zoals fysiotherapie, ergotherapie, logopedie en revalidatie. Een groot deel van het gebouw is gesitueerd op de begane grond, waardoor het kleinschalig en sfeervol oogt. Zo gaat het gebouw op in het omliggende landschap. Wie naar buiten loopt ontdekt een grote variatie aan wandelroutes en tuinen. In nieuw Cornelia zal het goed toeven zijn.

    Nieuwbouw Cornelia 6    

   

 Privacyverklaring | Disclaimer | Concept en realisatie door buro111