Vragen? Bel Allévo

088 110 2800

Allévo staat ook naast haar vakantiegasten

Lekker vakantie op Schouwen-Duiveland...

Allévo staat ook naast haar vakantiegasten

Vakantiehuis De Zeeleeuw


Vakantiehuis ‘De Zeeleeuw’ ligt in Bruinisse, vlakbij het Grevelingenmeer. De 6-persoons vrijstaande woning is goed toegankelijk wanneer u rolstoelgebonden bent of van een rollator gebruik maakt. U kunt tegen betaling gebruik maken van de faciliteiten van het naastgelegen vakantiepark Aqua Delta.

Welkom in de Zeeleeuw

Gasten van 0 tot 100 zijn welkom in het vakantiehuis. Kinderen uit gezinnen die op een aangepaste vakantiewoning zijn aangewezen kunnen heerlijk ravotten in de tuin en ouderen die er nog graag op uit trekken zitten heerlijk op het terras van de woning.

Schouwen-Duiveland is een heerlijk Zeeuws vakantie-eiland. Vissersdorp Bruinisse ligt bij de toegang van het eiland op de scheiding tussen Grevelingenmeer en Oosterschelde. De vissers uit Bruinisse nemen maar liefst 30% van de nationale mossel aanvoer voor hun rekening!

Vakantiehuis de Zeeleeuw 1 Lionsclub Schouwen-Duiveland stelt in samenwerking met Allévo vakantiebungalow “De Zeeleeuw” beschikbaar voor vakantiegangers. De bungalow is bedoeld voor mensen die vanwege hun beperking niet terecht kunnen in een gewoon vakantiehuis en waarvoor een regulier aangepaste vakantiewoning te duur is. 

Indeling:

Begane grond:

  • woonkamer met en ruime zit- en eethoek
  • open keuken met elektrische kookplaten, koelkast, diepvries en magnetron
  • slaapkamer met 2 hoog-/laagbedden en aangrenzende aangepaste badkamer met toilet.
  • tweede badkamer, eveneens voorzien van een toilet

Verdieping:

  • ouderslaapkamer met 2 seniorenbedden en opklapbed
  • ruime slaapkamer met 2 bedden

Om het huis is ruime speelgelegenheid en op het eigen terrein is parkeergelegenheid voor 2 auto’s. Wifi is aanwezig.
Huisdieren zijn toegestaan.

In de inventarislijst vind u een overzicht van wat er aanwezig is in het huis.

Extra mogelijkheden

Douchestoel, en rollator zijn in de woning aanwezig. Heeft u andere hulpmiddelen nodig, zoals een tillift of rolstoel, vraag dan uw zorgverzekeraar naar de mogelijkheden. Wij vertellen u graag meer over thuiszorg van Allévo tijdens uw vakantie.

Informatie en boeken

Voor meer informatie over de bungalow of reservering kunt u contact opnemen met de receptie in Goes van Allévo 0113-249 200 of via [email protected]

Schouwen-Duiveland is bekend om zijn stranden en natuur maar ook de historische stadjes en dorpen zijn meer dan een bezoekje waard. Kortom genoeg te doen – in alle jaargetijden. Wist u bijvoorbeeld dat er bij verschillende strandpaviljoens gratis gebruik gemaakt kan worden van strandrolstoelen?Privacyverklaring | Disclaimer | Concept en realisatie door buro111