Allevo.nl | Borrendamme

Wonen met zorg in Borrendamme Allévo

gebouw 1Borrendamme 6
4301 VD Zierikzee
Telefoon 0111 418 100
e-mail: borrendamme@allevo.nl

In november 2013 zijn de bewoners van het zorgcentrum, de dagverzorging en Allévo Thuiszorg verhuisd naar het nieuwe Borrendamme. Vooral het Grand Café heeft vanuit dde nieuwbouw een buurtfunctie met maaltijden en activiteiten.

Thuiskomen in Borrendamme

Borrendamme Allévo heeft de omslag gemaakt van traditioneel zorgcentrum naar een modern complex met groepswoningen met verpleeghuiszorg en ruime zelfstandige appartementen als ‘aanleunwoningen’. Borrendamme heeft een zorgvorm en woonomgeving die nieuw zijn voor Schouwen-Duiveland. Allévo slaat daarmee een nieuwe weg in. Er is een wezenlijk nieuwe vorm van zorg die anders is dan de bekende thuiszorg en de zorg in verpleeg- en verzorgingshuis.

Groepswoningen met verpleeghuiszorg

woongroepOp het terrein zijn zeven groepswoningen, elk voor zes bewoners (na voltooiing van de bouw worden het 8 groepswoningen). De bewoners voeren met elkaar een huishouden in de gezamenlijke woonkamer met keuken. Alle bewoners hebben een eigen zit-/slaapkamer met badkamer. Allévo staat garant voor de zorg, begeleiding en behandeling in de groepswoningen.

Zelfstandig wonen

appartementenBoven de groepswoningen en het gezondheidscentrum bevinden zich 90 3-kamerappartementen voor senioren. Zelfstandig wonen met, wanneer dat nodig is, hulp en zorg van Allévo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maaltijden en workshops

Grand Café Borrendamme is geopend

maandag t/m vrijdag           8.00 – 17.00 uur
zaterdag en zondag           10.00 – 17.00 uur

 

 

 

 

Allévo Postbus 79 4460 AB GOES Tel: 0113-24 91 11 info@allevo.nl