GRZ-netwerk bestaat 5 jaar!


Zes zorgorganisaties uit Zeeland en Goeree-Overflakkee hebben hun krachten gebundeld rondom geriatrische revalidatiezorg. De samenwerking is aangegaan om dezelfde revalidatiezorg te verlenen aan kwetsbare ouderen. Inmiddels bestaat het netwerk 5 jaar.

Samenwerking                                                                                                                                                                                                               Doel van het GRZ-netwerk is om de kwaliteit van revalidatiezorg aan kwetsbare ouderen te verbeteren, zodat zij sneller herstellen en daardoor langer zelfstandig kunnen blijven wonen. Zorgpersoneel, behandelteams en specialisten van deze organisaties stemmen de zorg rondom geriatrische revalidatie af. Allévo, Curamare, Revant, SVRZ, WVO Zorg en ZorgSaam hebben de handen ineen geslagen en maken onderdeel uit van het GRZ-netwerk.

Magazine
Om het jubileum te vieren, is een magazine uitgebracht. Hoewel een feestelijke bijeenkomst beter op z’n plaats was geweest, is dit in coronatijd een mooi alternatief. Weten waar het netwerk voor staat, wat er bereikt is en waar we naar toe willen? Blader dan eens door ons magazine!