Werk met plezier bij Allévo

Jouw hulp kan het verschil maken...

Werk met plezier bij Allévo

Bekijk alle vacatures
Allévo staat ook naast mevrouw Scheltema

Van bloemstukjes tot borrelmiddag"...

Allévo staat ook naast mevrouw Scheltema

Lees verder
Allévo staat ook naast mevrouw van der Ree

Het advies en deskundigheid...

Allévo staat ook naast mevrouw van der Ree

Lees verder

Logopedie


De logopedist van Allévo is gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van stem-, spraak-, taal-, slik- en gehoorproblemen. Denk aan woordvindingsproblemen na hersenletsel, verminderde verstaanbaarheid na de ziekte van Parkinson of moeite met slikken na een keeloperatie. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op!

Maak een afspraak

U kunt met verwijzing van een arts een afspraak met ons maken. Dus ook als u niet bij Allévo woont kunt u bij ons terecht.

Kosten

Logopedie wordt vergoed vanuit uw basisverzekering. U heeft geen aanvullende verzekering nodig. De kosten vallen wel onder het eigen risico. U kunt bij twijfel altijd uw polisvoorwaarden naslaan of contact opnemen met uw zorgverzekeraar.

Het Advies- en Behandel Centrum

Het advies- en behandelcentrum van Allévo is uniek op Schouwen-Duivenland door het uitgebreide paramedisch team. De verschillende behandelaars van Allévo werken nauw samen. Dit heeft als voordeel dat wij bij ingewikkelde zorgvragen en meerdere ziektebeelden één totaal behandeladvies kunnen geven. Wij zorgen ervoor dat u zo kort mogelijk in het ziekenhuis hoeft te blijven en zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen. En als dat niet meer gaat kunt u tijdelijk bij ons logeren of comfortabel wonen,  met deskundige en persoonlijke zorg van Allévo.

Contact

Neem voor meer informatie contact op via logopedie@allevo.nl of via 088 110 2800.

 Privacyverklaring | Disclaimer | Concept en realisatie door buro111