Samen of zelfstandig wonen

Wonen vlak bij de kust...

Samen of zelfstandig wonen

Duinen van Haamstede


In Duinen van Haamstede woont u in comfortabele nieuwe woningen én maakt u gebruik een van de drie vormen van zorg:

Samen wonen in Westerduin

Zoekt u voor een dementerende partner of familielid een plek om te wonen in een kleinschalige woonvorm in Burgh-Haamstede? Dan kunt u terecht bij Westerduin. De mensen wonen met zes mede-bewoners in een woning en krijgen intensieve zorg van Allévo. Zij kunnen hun dagelijkse leven zoveel mogelijk voortzetten met ondersteuning van een woonbegeleider. Er wordt samen gekookt, het huishouden gedaan en de krant gelezen. Net als thuis. Iedere bewoner heeft zijn eigen zit-/slaapkamer en badkamer, waar hij of zij zich terug kan trekken.

Zelfstandig wonen met een lichamelijke beperking in Zandduin

In Zandduin zijn 12 appartementen voor mensen die intensieve zorg nodig hebben. De 2-kamer appartementen zijn aangepast voor mensen die rolstoel gebonden zijn. Met verpleeghuiszorg van Allévo wonen zij zelfstandig in hun eigen appartement. Gewoon leven met een lichamelijke beperking.

Zelfstandig wonen met zorg achter de hand

De bewoners van de 53 3-kamer appartementen Meeuwenduin, Verklikkerduin en Groene Duin huren hun woning via Zeeuwland. Zij hebben Zorg Thuis van Allévo óf hebben de zorg achter de hand voor het moment dat dit voor hen nodig is. Beschikbare appartementen worden door Zeeuwland in overleg met Allévo aangeboden aan kandidaten met of zonder zorgvraag.

Heeft u een zorgvraag of een indicatie voor wijkverpleging en wilt u in Duinen van Haamstede gaan wonen? Neem dan contact op met  Allévo 088 110 2800 of info@allevo.nl. Mogelijk krijgt u voorrang bij het toewijzen van de woningen.

Heeft u geen zorgvraag en wilt u in Duinen van Haamstede gaan wonen? Dan kunt u direct een optie nemen via de optiewoningen binnen het woningaanbod op de website van Zeeuwland. Zeeuwland nemen contact met u op als u in aanmerking komt.

Brasserie Duinpan

Brasserie Duinpan is niet alleen voor bewoners van Duinen van Haamstede, maar voor de hele buurt. U kunt er dagelijks tot 17.00 uur terecht voor een kop koffie of thee met iets lekkers, lunch of snack. Informeer ook naar de mogelijkheden voor een warme maaltijd.

Elke 1e donderdagavond van de maand kunt u terecht voor een seniorenmaaltijd. Vanwege grote belangstelling voor deze maaltijden is het verstandig tijdig te reserveren.

Algemene voorwaarden
Informatie over de algemene voorwaarden treft u aan onder het kopje Over Allévo  ‘algemene voorwaarden’.Privacyverklaring | Disclaimer | Concept en realisatie door buro111