Nieuwbouw Zierik7


 

Nieuwbouw Cornelia 6 

Voor ieder wat wils!
In Zierik7 staat een goed leven, goede zorg en aandacht voor elkaar op nummer één. Iedere bewoner krijgt een eigen appartement. In totaal zijn er 93 appartementen, met elk een voordeur die aan de tuin grenst. Via de binnendeur van een appartement of via de hoofdingang komt u uit in de straatjes met de buurtkamers en de brasserie. Mensen die revalideren of logeren, verblijven in één van de dertig moderne studio’s op de eerste verdieping.

Heerlijk en comfortabel wonen
Voor onze bewoners wordt Zierik7 een prachtige plek om te wonen. Een gastvrije omgeving waar ze zich snel thuis zullen voelen en waar goede zorg wordt gegeven. Waar aandacht is voor elkaar en waar van alles te doen is. Voor elk wat wils! Op de begane grond bevinden zich 11 buurtkamers. In de buurtkamers kunnen bewoners elkaar ontmoeten, eten en koffiedrinken. Elke buurtkamer heeft zijn eigen thema, zodat de bewoner kan kiezen waar hij zich prettig voelt. Er komt bijvoorbeeld een tuinkamer, een havenkamer, een spelkamer en een muziekkamer. Rondom de buurtkamers ligt een brede rondgang naar de appartementen en de brasserie. Zierik7 is ruim opgezet, waardoor het er overzichtelijk en gezellig uitziet.

Genieten van de natuur
Op de eerste verdieping bevinden zich moderne sfeervolle studio’s voor mensen die tijdelijk in Zierik7 logeren en revalideren. Ook zijn er kantoorruimtes, een ontmoetingsruimte, een dakterras en een behandelcentrum met een oefenzaal. Hier kunnen mensen terecht voor behandelingen, zoals fysiotherapie, ergotherapie, logopedie en revalidatie. Zierik7 biedt ook een heleboel mogelijkheden voor bewoners die graag buiten zijn. Wie vanaf de begane grond naar buiten loopt, ontdekt een groot aantal wandelroutes en tuinen. Hier kan iedereen wandelen en genieten van de natuur. In Zierik7 is het goed toeven.

Vragen & opmerkingen

Voor vragen over de nieuwbouw Zierik7 kunt u terecht bij het secretariaat van Cornelia:

Telefoon: 088 110 2803
E-mail: secretariaatcornelia@allevo.nl 

 

Nieuwsbrief Zierik7

Allévo verstuurt regelmatig een digitale update over de ontwikkelingen en de aanstaande verhuizing naar bewoners en belangstellenden.
U kunt zich hiervoor bij ons aanmelden via communicatie@allevo.nl, o.v.v. naam en e-mailadres.