Werken met plezier

Jouw hulp kan het verschil maken...

Werken met plezier

Alle vacatures
Allévo staat ook naast vrijwilliger mevrouw Scheltema – Lees haar verhaal

van bloemstukjes tot borrelmiddag"...

Allévo staat ook naast vrijwilliger mevrouw Scheltema – Lees haar verhaal

Allévo staat ook naast mevrouw van der Ree

Het advies en deskundigheid...

Allévo staat ook naast mevrouw van der Ree

lees verder

Nieuwbouw Zierik7


De bouw van Zierik7 verloopt volgens plan. We verwachten in november het eerste straatje helemaal af te hebben, zodat het gebouw in februari 2022 helemaal af is.

Nieuwbouw Cornelia 6 

Voor ieder wat wils!
In Zierik7 staat een goed leven, goede zorg en aandacht voor elkaar op nummer één. Iedere bewoner krijgt een eigen appartement. In totaal komen er 93 appartementen, met elk een voordeur die aan de tuin grenst. Via de binnendeur van een appartement of via de hoofdingang komt u uit in de straatjes met de buurtkamers en de brasserie. Mensen die revalideren of logeren, verblijven in één van de dertig moderne studio’s op de eerste verdieping.

Heerlijk en comfortabel wonen
Voor onze bewoners wordt Zierik7 een prachtige plek om te wonen. Een gastvrije omgeving waar ze zich snel thuis zullen voelen en waar goede zorg wordt gegeven. Waar aandacht is voor elkaar en waar van alles te doen is. Voor elk wat wils! Op de begane grond bouwen we 11 buurtkamers. In de buurtkamers kunnen bewoners elkaar ontmoeten, eten en koffiedrinken. Elke buurtkamer heeft zijn eigen thema, zodat de bewoner kan kiezen waar hij zich prettig voelt. Er komt bijvoorbeeld een tuinkamer, een havenkamer, een spelkamer en een muziekkamer. Rondom de buurtkamers ligt een brede rondgang naar de appartementen en de brasserie. Zierik7 is ruim opgezet, waardoor het er overzichtelijk en gezellig uitziet.

Genieten van de natuur
Op de eerste verdieping worden moderne sfeervolle studio’s gebouwd voor mensen die tijdelijk in Zierik7 logeren en revalideren. Ook zijn er kantoorruimtes, een ontmoetingsruimte, een dakterras en een behandelcentrum met een oefenzaal. Hier kunnen mensen terecht voor behandelingen, zoals fysiotherapie, ergotherapie, logopedie en revalidatie. Zierik7 biedt ook een heleboel mogelijkheden voor bewoners die graag buiten zijn. Wie vanaf de begane grond naar buiten loopt, ontdekt een groot aantal wandelroutes en tuinen. Hier kan iedereen wandelen en genieten van de natuur. In Zierik7 zal het goed toeven zijn.

Vragen & opmerkingen

Voor vragen over de nieuwbouw Zierik7 kunt u terecht bij het secretariaat van Cornelia:

Telefoon: 088 110 2803
E-mail: secretariaatcornelia@allevo.nl 

 

Vraag & Antwoord Zierik7

1. Waar parkeren de bouwvakkers?

Medewerkers van de aannemer parkeren op het bouwterrein. Daar zijn voldoende beschikbare parkeerplaatsen. Zij parkeren dus niet op de openbare parkeervoorzieningen en in de directe omgeving van de nieuwbouw.

2. Wat zijn de bouwroutes?

Aan de Emil Sandströmweg is een aparte, goed afsluitbare, in- en uitrit voor het bouwverkeer van en naar het bouwterrein. Het bouwtransport kan helemaal rondrijden op het bouwterrein. Daardoor kan de aan- en afvoer van het bouwtransport goed verlopen. Er is een noodontsluiting aan de zuidzijde van het bouwterrein, deze wordt alleen gebruikt bij calamiteiten

3. Wat doen jullie eraan om de geluidshinder aanvaardbaar te houden?

Voor het geluid dat vrijkomt bij de bouwwerkzaamheden zijn de voorschriften uit de ‘gemeentelijke verordening’ van toepassing. Geluidshinder wordt zoveel mogelijk beperkt door het kiezen van het juiste materieel en de juiste werkmethode.

4. Hoe worden wij op de hoogte gehouden van de nieuwbouw van Zierik7?

Allévo verstuurt, in samenwerking met de aannemer, tweemaandelijks een  nieuwsbrief naar omwonenden en belangstellenden. U kunt zich hiervoor bij ons aanmelden via communicatie@allevo.nl, o.v.v. naam, e-mailadres of postadres. U kunt zelf kiezen of u de nieuwsbrief in de brievenbus wilt ontvangen of in uw mailbox. Dit graag aangeven bij uw aanmelding.

In de nieuwsbrief delen we informatie over de planning, bouwfases, antwoorden op veelgestelde vragen, uitstraling, inrichting, het groenplan en mogelijkheden van het nieuwe woonzorgcentrum.

5. Hoe ver vanaf de openbare weg wordt er gebouwd?

15 meter vanaf de openbare weg en 40 meter vanaf de huizen/bebouwing.

6. Op welke tijden wordt er gewerkt aan de nieuwbouw van Zierik7?

Van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 17.00/19.00 uur. We proberen geluidsoverlast zoveel mogelijk te beperken.

7. Hoe bewaken jullie de veiligheid van de kinderen rondom de Theo Thijssenschool tijdens de nieuwbouw van Zierik7?

De aannemer en Allévo bespreken in goed overleg met de directie van de Theo Thijssenschool hoe we er samen voor kunnen zorgen dat de scholieren op een veilige manier naar school kunnen gaan. De medewerkers van de aannemer en de onderaannemers parkeren niet op de openbare parkeerplekken voor het schoolgebouw en het bouwterrein is compleet afgezet met bouwhekken, waardoor leerlingen vanaf het schoolterrein de bouwplaats niet kunnen betreden. De bouwhekken worden wekelijks gecontroleerd door de aannemer.

8. Komen er bewakingscamera’s op en rond het bouwterrein te hangen en is daar ook de openbare weg op te zien?

Er komen bewakingscamera’s op het bouwterrein te hangen die zowel het bouwterrein als de openbare weg in beeld brengen. Dit is voor de veiligheid van de medewerkers van de aannemer en de onderaannemers en anderen die op of rond het bouwterrein aanwezig zijn.Privacyverklaring | Disclaimer | Concept en realisatie door buro111