Vakantiezorg


Komt u in Zeeland op vakantie en heeft u thuis wijkverpleging? Dan kunt u onbezorgd op vakantie want Allévo kan u helpen met vakantiezorg op uw vakantie- of logeeradres. Wij nemen als het ware de verpleging en persoonlijke verzorging over van uw vaste zorgaanbieder.

“Met hulp van Allévo kunnen we gewoon met het gezin op vakantie”

Afspraken maken over vakantiezorg

Allévo kan de thuiszorg op uw vakantie- of logeeradres regelen op Schouwen-Duiveland, Noord- en Zuid-Beveland en Tholen. Uw eigen zorgaanbieder moet akkoord geven voor het ‘meenemen’ van de thuiszorgindicatie tijdens uw vakantie. Als u een indicatie heeft van uw zorgverzekeraar, zijn aan de zorg op uw vakantieadres geen extra kosten verbonden. Maar ook wanneer u een Wlz-indicatie of PGB heeft zijn er mogelijkheden. Neem contact op met 088 110 2800 dan bekijken we samen welke afspraken we kunnen maken voor een onbezorgde vakantie. U kunt ook mailen: info@allevo.nl

Hulpmiddelen op uw vakantieadres

Heeft u extra hulpmiddelen nodig op uw vakantieadres, dan kunt u contact opnemen met een leverancier die hulpmiddelen uitleent en/of verhuurt. Vraag uw zorgverzekeraar naar de mogelijkheden.

Informatieboekje

Hier leest u meer over Zorg thuis.