Allévo staat ook naast mevrouw van Heemst

Gewoon thuis mijn eigen leven leiden...

Allévo staat ook naast mevrouw van Heemst

Lees verder

Kinderwijkzorg


Als uw kind een infuus, sondevoeding of andere zorg nodig heeft, betekent dat niet altijd dat het in het ziekenhuis moet blijven. Met hulp van kinderwijkzorg van Allévo in Zeeland worden zieke kinderen korter opgenomen in het ziekenhuis of kunnen ernstig zieke patiëntjes juist langer thuis blijven.

Gespecialiseerde verpleegkundige

Kinderwijkzorg is de oplossing om uw kind in de vertrouwde omgeving te verplegen en te verzorgen. Dat geeft rust, veiligheid en regelmaat, voor het hele gezin. Allévo zorgt voor tijdelijke of structurele ondersteuning en is de schakel tussen het gezin en andere zorgverleners.

Allévo biedt al meer dan 10 jaar kinderwijkzorg in Zeeland, aan huis, maar ook op het kinderdagverblijf of op school. U houdt als ouders zelf de touwtjes in handen. Wij zijn er om ondersteuning te bieden en om te helpen daar waar het nodig is.

Samen voor uw kind

Onze kinderverpleegkundigen in Zeeland werken nauw samen met kinderartsen, fysiotherapeuten, logopedisten en diëtisten, maar ook met de thuisbegeleiding van Allévo, de kinderafdeling en transferverpleegkundigen van o.a. Admiraal de Ruyter Ziekenhuis en Sophia Kinderziekenhuis.

Indicatie en vergoeding

Kinderwijkzorg wordt betaald vanuit het basispakket van uw ziektekosten­verzekering. Allévo heeft een contract met alle ziektekostenverzekeraars. Onze wijkverpleegkundigen verzorgen de indicatie voor uw kind.

Algemene voorwaarden

Heeft u op of na 1 januari 2017 een zorgovereenkomst met Allévo gesloten, dan zijn de Algemene Voorwaarden 2017 inclusief de voor u van toepassing zijnde modules van toepassing. Heeft u vóór 2017 een zorgovereenkomst gesloten met Allévo, dan zijn voor u de  Algemene Leveringsvoorwaarden 2014 van toepassing. Deze algemene voorwaarden zijn tot stand gekomen in overleg met bovengenoemde partijen. Zie pagina Zorg thuis

Informatie

Neem voor informatie over kinderwijkzorg contact op met Allévo via 088 110 2800 of info@allevo.nlPrivacyverklaring | Disclaimer | Concept en realisatie door buro111