Thuisbegeleiding


Praktisch, daadkrachtig en betrokken

Het kan gebeuren dat de problemen u tijdelijk boven het hoofd groeien. Omdat er teveel tegelijk gebeurt,  uw gezin hulp nodig heeft bij het stellen van grenzen, één van uw kinderen achterloopt in lichamelijke of emotionele ontwikkeling en gezondheid. Of dat u op één of andere manier de grip op uw leven bent kwijtgeraakt, de post niet meer openmaakt, het huis niet meer schoonmaakt en het steeds moeilijker wordt zelf de draad weer op te pakken. Allévo helpt u dan weer verder.

Praten én doen

Een thuisbegeleider van Allévo helpt u door daadwerkelijk  de administratie aan te pakken. Weer grip te krijgen op de opvoeding en contacten in de buurt te leggen of te herstellen. Samen werkt u er aan om weer overzicht op uw leven te krijgen en te houden. U bouwt een band op met uw begeleider en hij of zij is degene die afspraken met u maakt en er is wanneer u dat nodig heeft.

“Mijn dochtertje gaat naar het speciaal onderwijs, maar woont wel thuis. We waren bang dat dat niet zou kunnen, maar het gaat goed.”

Voor wie?

Thuisbegeleiding is er voor gezinnen. Maar niet alleen voor gezinnen. Ook voor mensen zonder kinderen en ouderen bij wie de problemen boven het hoofd groeien.

Samen

Naast thuisbegeleiding heeft u misschien ook al andere hulp of zorg. In dat geval stemmen wij in overleg met u de hulp goed op elkaar af.

Indicatie

Voor thuisbegeleiding heeft u een indicatie nodig. Bel voor meer informatie met Allévo: 088 110 2800. Of mail: info@allevo.nl

Informatieboekje

Hier leest u o.a. meer over onze thuisbegeleiding.

Algemene voorwaarden

Heeft u een overeenkomst met Allévo gesloten? Dan gelden voor u de Algemene voorwaarden Diensten aan Huis.