Werken met plezier

Jouw hulp kan het verschil maken...

Werken met plezier

Alle vacatures
Allévo staat ook naast vrijwilliger mevrouw Scheltema – Lees haar verhaal

van bloemstukjes tot borrelmiddag"...

Allévo staat ook naast vrijwilliger mevrouw Scheltema – Lees haar verhaal

Allévo staat ook naast mevrouw van der Ree

Het advies en deskundigheid...

Allévo staat ook naast mevrouw van der Ree

lees verder

Zorgverzekeraar


De kosten voor verpleging, persoonlijke verzorging en medische handelingen aan huis vallen onder de basisverzekering van uw ziektekostenverzekering. De vergoeding kan afhankelijk zijn van uw zorgverzekeraar, polis en aanvullende verzekering.

Contracten wijkverpleging met zorgverzekeraar

Verpleging en persoonlijke verzorgen thuis
Allévo heeft voorwijkverpleging: verpleging en persoonlijke verzorging aan huis contracten met alle zorgverzekeraars.

Medische handelingen thuis
Voor medisch technische handelingen thuis heeft Allévo, met uitzondering van verzekeraar Zorg & Zekerheid, een contract met alle zorgverzekeraars.

Behandeling

Ook behandeling van bijvoorbeeld diëtist, fysiotherapeut en ergotherapeut worden vergoed vanuit uw ziektekostenverzekering. De vergoeding kan afhankelijk zijn van uw zorgverzekeraar, polis en aanvullende verzekering. Wij adviseren hier uw ziektekostenverzekering op na te kijken. Wanneer u bij Allévo woont en een Wlz-indicatie heeft met behandeling, zijn de behandelkosten inclusief.

Geriatrische revalidatie

Revalideert u bij Allévo vanuit het ziekenhuis, dan valt dit onder uw ziektekostenverzekering, maar krijgt u hier in veel gevallen geen aparte rekeningen van. De revalidatie onderdeel van een zogenaamde diagnose-behandelcombinatie (dbc).Privacyverklaring | Disclaimer | Concept en realisatie door buro111