Logeren en zorg


U hoeft geen cliënt van Allévo te zijn om tijdelijk te verblijven in Zierik7. Bijvoorbeeld wanneer u het na verblijf in het ziekenhuis nog niet aan durft om naar huis te gaan. Of wanneer uw mantelzorger met vakantie is en u zich veiliger voelt om in die periode bij  ons te verblijven. U bent tenslotte in een vertrouwde zorgomgeving die van alle gemakken is voorzien, inclusief de gastvrijheid en de ruimte in Zierik7.

Gastvrij verblijf met zorg op maat

U verblijft bij Allévo in Zierik 7 één van de moderne eenpersoons logeerkamers met eigen badkamer en (aangepast) toilet, televisie op de kamer, hulpmiddelen zoals een lift en bed rek. De kamers zijn ruim,  rolstoel- en rollatorvriendelijk en voorzien van een hoog-/laag bed, zodat u makkelijk in en uit bed kunt stappen. Er is een gezellig zitje en voldoende bergruimte. U maakt afspraken met de verzorging over de hulp en ondersteuning die u nodig heeft. Via een oproepsysteem kunt u op elk moment de verzorging waarschuwen.

Logeren in een veilige omgeving

Ook logés, kunnen in een veilige omgeving met persoonlijke zorg op de revalidatieafdeling “de brug” in Zierik7 terecht.

Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van alle gemakken en voorzieningen binnen Zierik7, zoals:

  • Brasserie
  • Activiteiten
  • Kapsalon
  • Ontmoetingsruimte

Bekijk hier het filmpje over Zierik7 .

Met en zonder indicatie

U bent van harte welkom bij Allévo om te komen logeren met zorg. Met én zonder indicatie. Neem contact op met Allévo via 088 110 2800 of info@allevo.nl dan kijken wij samen hoe de zorg in uw situatie bekostigd kan worden.

Zierik7
Emil Sandströmweg 2
4301 NW Zierikzee
088 110 2800
info@allevo.nl

Algemene voorwaarden

Met ingang van 1 oktober 2018 zijn de Algemene voorwaarden aangepast naar de nieuwe privacywet AVG en Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Wanneer u wijkverpleging heeft zijn de volgende voorwaarden van toepassing voor u:

Algemene voorwaarden
Module eerstelijnsverblijf

Deze tweezijdige algemene voorwaarden zijn onder auspiciën van de SER door ActiZ, BTN en cliënten- en consumentenorganisaties LOC Zeggenschap in zorg, Patiëntenfederatie Nederland en Consumentenbond gezamenlijk opgesteld.

Informatieboekje

Bekijk hier het informatieboekje over Wonen met zorg en revalideren bij Allévo.