Vragen? Bel Allévo

088 110 2800

Allévo staat ook naast de logeergasten

Ik kan rustig bijkomen en dan naar huis...

Allévo staat ook naast de logeergasten

Logeren en zorg


U hoeft geen cliënt van Allévo te zijn om tijdelijk te verblijven in één van de drie logeerkamers van Allévo in Zierikzee. Kunt of wilt u tijdelijk niet zelfstandig wonen? Bij ons bent u van harte welkom. Bijvoorbeeld wanneer u het na verblijf in het ziekenhuis nog niet aan durft om naar huis te gaan. Of wanneer uw mantelzorger met vakantie is en u zich veiliger voelt om in die periode bij  ons te verblijven. U bent u tenslotte in een vertrouwde zorgomgeving die van  alle gemakken is voorzien, inclusief de gastvrijheid en gezelligheid waar Cornelia bekend om staat.

Gastvrij verblijf met zorg op maat

U verblijft bij Allévo in één van de moderne eenpersoons logeerkamers met eigen badkamer in het zorghotel. De kamers zijn ruim en voorzien van een hoog-/laag bed, zodat u makkelijk in en uit bed kunt stappen. Er is een gezellig zitje en voldoende bergruimte. De kamer en badkamer zijn rolstoel- en rollatorvriendelijk ingericht.
U maakt afspraken met de verzorging over de hulp en ondersteuning die u nodig heeft. Via een oproepsysteem kunt u op elk moment de verzorging waarschuwen.

Logeren in een veilige omgeving

Zoekt u voor iemand met dementie een logeerplek in een veilige omgeving met persoonlijke zorg? Ook dan kunt u bij Allévo terecht. In dat geval hebben wij een comfortabele kamer beschikbaar op een van onze afdelingen waar naaste overdag te gast is in een van de huiskamers.

Van alle gemakken voorzien

Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van alle gemakken en voorzieningen binnen Cornelia, zoals:

  • Brasserie en winkeltje
  • Activiteiten in de brasserie
  • Receptie
  • Kapsalon
  • Beweegplein
  • Kerkdiensten (elke zondagmorgen)

Met en zonder indicatie

U bent van harte welkom bij Allévo om te komen logeren met zorg. Met én zonder indicatie. Neem contact op met Allévo via 088 110 2800 of [email protected] dan kijken wij samen hoe de zorg in uw situatie bekostigd kan worden.

Cornelia
Emil Sandströmweg 2
4301 NW Zierikzee
0113 249 111
[email protected]

Algemene voorwaarden

Heeft u een overeenkomst met Allévo gesloten en heeft u een indicatie vanuit de wet langdurige zorg of door uw zorgverzekering, dan zijn de algemene voorwaarden 2017 inclusief de bijzondere module kortdurend verblijf voor u van toepassing.

Wordt uw verblijf als respijtzorg voor uw mantelzorg of uw netwerk geïndiceerd door de gemeente dan  gelden voor u de Algemene voorwaarden maatschappelijke ondersteuning en de Bijzondere module maatwerkvoorziening en maatschappelijke ondersteuning.Privacyverklaring | Disclaimer | Concept en realisatie door buro111