Fysiotherapie


Soms is bewegen niet meer vanzelfsprekend. Bijvoorbeeld door ouderdom of ziekte. Lopen, traplopen, wassen aankleden of huishoudelijke activiteiten worden dan moeilijker en de kans op vallen wordt groter.  Gaat uw conditie achteruit of neemt de kracht in uw armen of benen af? Is overeind komen moeilijk en raakt uw evenwicht wel eens verstoord? Dan biedt de fysiotherapeut van Allévo uitkomst.

Wat doen wij

Het team fysiotherapeuten van Allévo is gespecialiseerd in de behandeling van ouderen. Fysiotherapie verbetert het lichamelijk functioneren en voorkomt verdere achteruitgang. De fysiotherapeut stelt met u een plan op met als doel dat u zo lang en zo goed mogelijk zelfstandig kunt blijven wonen. Daarbij staan uw situatie en wensen en behoeften uiteraard voorop. Naast poliklinische behandelingen zijn onze fysiotherapeuten werkzaam op de revalidatieafdeling van Zierik7.

De fysiotherapeuten van Allévo:

Martijn Born
m.born@allevo.nl
Algemeen fysiotherapeut, specialist Functioneel Neurologische Stoornis (FNS) en gedragsproblematiek
Natasja Tamerus – de Jongh
n.tamerus@allevo.nl
Geriatrie fysiotherapeute, COPD en gespecialiseerd in valpreventie
Roos Leeuwangh
r.leeuwangh@allevo.nl
Psychosomatisch fysiotherapeut, ParkinsonNet fysiotherapeut
Lars Weststrate
l.weststrate@allevo.nl
Algemeen fysiotherapeut
Kim Hermes
k.hermes@allevo.nl
Algemeen fysiotherapeut
Samantha Voogd
s.voogd@allevo.nl
Algemeen fysiotherapeut

Maak een afspraak

U kunt met, maar ook zonder verwijzing van een arts een afspraak met ons maken. Ook als u niet bij Allévo woont kunt u bij ons terecht. U bent van harte welkom op onze locatie aan de Emil Sandstromweg 2 in Zierikzee. Neem contact op via 088 110 2800 of mail naar fysiotherapie@allevo.nl.

Kwaliteitsregister

Alle fysiotherapeuten van Allévo zijn geregistreerd in het centraal kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). De  geriatrie-fysiotherapeuten zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie in de Geriatrie (NVFG).

Het Advies- en Behandel Centrum

Het advies- en behandelcentrum van Allévo is uniek op Schouwen-Duivenland door het uitgebreide paramedisch team. De verschillende behandelaars van Allévo werken nauw samen. Dit heeft als voordeel dat wij bij complexe zorgvragen en meerdere ziektebeelden één totaal behandeladvies kunnen geven. Wij zorgen ervoor dat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen, en als dat niet meer gaat kunt u tijdelijk bij ons logeren of comfortabel wonen,  met deskundige en persoonlijke zorg van Allévo.