Allévo staat ook naast meneer Sprengelmeijer

Ze hebben me geweldig opgeknapt...

Allévo staat ook naast meneer Sprengelmeijer

Lees verder

Fysiotherapie


Soms is bewegen niet meer vanzelfsprekend. Bijvoorbeeld door ouderdom of ziekte. Lopen, traplopen, wassen aankleden of huishoudelijke activiteiten worden dan moeilijker en de kans op vallen wordt groter.  Gaat uw conditie achteruit of neemt de kracht in uw armen of benen af? Is overeind komen moeilijk en raakt uw evenwicht wel eens verstoord? Dan biedt de fysiotherapeut van Allévo uitkomst.

Wat doen wij

Het team fysiotherapeuten van Allévo is gespecialiseerd in de behandeling van ouderen. Fysiotherapie verbetert het lichamelijk functioneren en voorkomt verdere achteruitgang. De fysiotherapeut stelt met u een plan op met als doel dat u zo lang en zo goed mogelijk zelfstandig kunt blijven wonen. Daarbij staan uw situatie en wensen en behoeften uiteraard voorop.

De fysiotherapeuten van Allévo:

Sanne de Wissel – Beuger
s.dwissel@allevo.nl
algemeen fysiotherapeut, aangesloten bij het Parkinsonnet en Oedeemtherapeut
Martijn Born
m.born@allevo.nl
algemeen fysiotherapeut, specialist Functioneel Neurologische Stoornis (FNS) en gedragsproblematiek
Ilse van Nieuwenhuijze
i.vnieuwenhuijze@allevo.nl
algemeen fysiotherapeut
Natasja Tamerus – de Jongh
n.tamerus@allevo.nl
geriatrie fysiotherapeute, COPD en gespecialiseerd in valpreventie
Vera Claassen
v.claassen@allevo.nl
geriatrie fysiotherapeut

Maak een afspraak

U kunt met, maar ook zonder verwijzing van een arts een afspraak met ons maken. Ook als u niet bij Allévo woont kunt u bij ons terecht. U bent van harte welkom op onze locatie aan de Emil Sandstromweg 2 in Zierikzee. Neem contact op via 088 110 2800 of mail naar fysiotherapie@allevo.nl.

Kwaliteitsregister

Alle fysiotherapeuten van Allévo zijn geregistreerd in het centraal kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). De  geriatrie-fysiotherapeuten zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie in de Geriatrie (NVFG) en de oedeemtherapeut is aangesloten bij het Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapeuten in de Lymfologie (NVFL).

Het Advies- en Behandel Centrum

Het advies- en behandelcentrum van Allévo is uniek op Schouwen-Duivenland door het uitgebreide paramedisch team. De verschillende behandelaars van Allévo werken nauw samen. Dit heeft als voordeel dat wij bij complexe zorgvragen en meerdere ziektebeelden één totaal behandeladvies kunnen geven. Wij zorgen ervoor dat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen, en als dat niet meer gaat kunt u tijdelijk bij ons logeren of comfortabel wonen,  met deskundige en persoonlijke zorg van Allévo.Privacyverklaring | Disclaimer | Concept en realisatie door buro111