Woningonderhoud


Beschermd tegen wind, regen, kou en zon in een goed onderhouden, sfeervolle en comfortabele woning! Dat is wat de woningonderhoudservice voor u kan betekenen. De woningonderhoudservice verzorgt schilderwerk en isolatieglas. En dat alles met aantrekkelijk voordeel dankzij de Allévo kortingskaart!

Schilderwerk

De schilder verzorgt al het binnen- en buitenschilderwerk aan uw woning. Uw woning wordt op een professionele manier beschermd tegen invloeden van buitenaf. Bovendien levert goed schilderwerk een verfraaiing van uw woning op. Zowel van binnen als van buiten!

Isolatieglas

Woon comfortabel beschermd tegen kou en vocht met isolatieglas. U krijgt professioneel advies bij uw keuze van het glas. Indien nodig wordt het glas op maat gemaakt, waarna het in uw kozijn geplaatst wordt.

Voor de uit te voeren werkzaamheden krijgt u vooraf een offerte toegestuurd.

Uw voordeel

Schilderwerk:

  • gratis materiaal (verf) bij schilderwerk
  • bij aanvraag van een offerte binnenschilderwerk gratis interieuradvies door een vakkundig syliste ter waarde van € 150,00

Isolatieglas:

  • het gehele jaar door bij na-isolatie: HR++isolatieglas voor de prijs van enkel glas (afhankelijk van de hoeveelheid glas kan dit oplopen tot honderden euro’s voordeel)
    De exacte voorwaarden voor bovenstaande aanbiedingen krijgt u via Meesters de Koeijer.

Meer informatie en aanmelden

Wilt u gebruikmaken van deze dienst of wilt u meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met de deelnemende organisaties.

Deelnemende organisatie(s)

Glashelder Roegiers

Schouwersweg 100, Heinkenszand
0113-57 72 20
info@roegiersdekoeijer.nl
Werkzaam in de gemeenten Borsele, Goes, Kapelle, Middelburg, Noord-Beveland, Reimerswaal, Schouwen-Duiveland, Tholen, Veere en Vlissingen

Meesters de Koeijer

Schouwersweg 100, Heinkenszand
0113-57 72 20
info@meestersdekoeijer.nl
Werkzaam in de gemeenten Borsele, Goes, Kapelle, Middelburg, Noord-Beveland, Reimerswaal, Schouwen-Duiveland, Tholen, Veere en Vlissingen