Vragen? Bel Allévo

088 110 2800

Of stel hier uw vraag
Allévo staat ook naast de bewoners van In 't Opper

Wonen in Bruinisse bij In 't Opper...

Allévo staat ook naast de bewoners van In 't Opper

In 't Opper


Wonen in de dorpsgemeenschap

In ’t Opper is een oude zeilterm. Het betekent, uit de wind of beschut. Dat is precies de zorg die u bij Allévo vindt. U kunt bij In ‘t Opper wonen wanneer u zorg en ondersteuning nodig heeft. U heeft de beschikking over een ruime eigen zit-/slaapkamer met badkamer in ons moderne gebouw. Bewoners die intensieve zorg nodig hebben, brengen de dag zo veel mogelijk met begeleiding door in één van de gezamenlijke huiskamers.

Brasserie Hofplein

Bewoners en bezoekers van In ’t Opper zijn dagelijks welkom in brasserie Hofplein. Veel bewoners maken dan ook van de mogelijkheid gebruik om samen de warme maaltijd te gebruiken in de brasserie. Daarnaast kunt u regelmatig deelnemen aan activiteiten op het Hofplein, zoals soosmiddagen, markten en optredens. U kunt hier ook gebruik maken van het internetcafé. Op aanvraag
helpen wij u om bijvoorbeeld via Skype contact te maken met kinderen en kleinkinderen die verder weg wonen.

Buurtfunctie

Twee maal per maand wordt door senioren uit de buurt gebruik gemaakt van het Hofplein voor het seniorenrestaurant. Omwonenden komen naar In ’t Opper voor de brasserie, de trombosedienst en prikpost.

Faciliteiten

U kunt in huis terecht in de kapsalon en bij de pedicure. Daarvoor hoeft u de deur niet uit.

Stiltecentrum

Het stiltecentrum bestaat uit een ontmoetingszaal (maximaal 70 personen) en twee opbaar ruimten. Het stiltecentrum is zowel bestemd voor cliënten van In ’t Opper als inwoners van Bruinisse en heeft een multifunctionele bestemming. Het stiltecentrum is via een aparte ingang te bereiken.

Algemene voorwaarden

Heeft u op of na 1 januari 2017 een zorgovereenkomst met Allévo gesloten, dan zijn de Algemene Voorwaarden 2017 inclusief de voor u van toepassing zijnde modules van toepassing. Heeft u vóór 2017 een zorgovereenkomst gesloten met Allévo, dan zijn voor u de Algemene voorwaarden bij levering Wlz-zorg in natura 2015 van toepassing.  Zie pagina Wonen bij Allévo

 Privacyverklaring | Disclaimer | Concept en realisatie door buro111