Bijbaan en vakantiewerk


Zoek je een bijbaan of alleen vakantiewerk? Ga aan de slag als:
  • Huishoudelijke hulp (geen opleiding vereist)
  • Helpende (jij volgt nu een zorgopleiding op mbo 2 niveau)
  • Verzorgende (jij volgt nu een zorgopleiding op mbo 3 niveau)
  • Verpleegkundige (jij volgt nu een Verpleegkundige opleiding op mbo 4 of hbo niveau)

Bij ons krijg je altijd reiskostenvergoeding (ook als je gaat fietsen of met de brommer).

Huishoudelijke hulp

Als huishoudelijke hulp werk je op één van de verpleeghuis locaties op Schouwen-Duiveland of bij mensen thuis (aan jou de keus). Je bent van grote waarde en je maakt schoon. Op onze verpleeghuislocaties kun je denken aan het poetsen van de algemene ruimtes, maar ook de badkamers van de bewoners op de verschillende woongroepen. Bij mensen thuis kun je denken aan stofzuigen, een sopje door de keuken of een borstel door de wc. Je werkzaamheden zijn afhankelijk van de wensen en behoeften, maar één ding is zeker; jouw werk wordt gewaardeerd! Jouw salaris is minimaal € 11,93 bruto per uur en je bent 17 jaar of ouder.

Helpende (in opleiding)

Als helpende werk je op één van de locaties op Schouwen-Duiveland. Je kunt helaas niet in de thuiszorg aan de slag als bijbaan of vakantiewerk wanneer je ongediplomeerd bent vanwege de zelfstandigheid. Je bent van grote waarde en samen met je collega’s help je met de maaltijden, ondersteun je bewoners met eten & drinken en houd je de woonomgeving netjes. Uiteraard doe je ook leuke activiteiten met de bewoners. Je werkzaamheden zijn afhankelijk van de wensen en behoeften, maar één ding is zeker; jouw werk wordt gewaardeerd! Jouw salaris is minimaal €12,13 bruto per uur en je bent 17 jaar of ouder.

Verzorgende IG (in opleiding)

Als Verzorgende IG werk je op één van de locaties op Schouwen-Duiveland of bij mensen thuis (aan jou de keus). Wanneer je in de thuiszorg aan de slag wilt gaan, zullen we kijken naar wat je al kunt en hoe we dat samen in het vat gieten vanwege de zelfstandigheid. Je bent grote waarde en samen met je collega’s doe jij de dagelijkse zorg op het gebied van lichamelijke verzorging, maaltijden, eventueel helpen met eten/drinken en het netjes houden van de woonomgeving. Uiteraard doe je ook leuke activiteiten met de bewoners. Je werkzaamheden zijn afhankelijk van de wensen en behoeften, maar één ding is zeker; jouw werk wordt gewaardeerd!  Jouw salaris is minimaal €12,98 bruto per uur en je bent 17 jaar of ouder.

Verpleegkundige niveau 4/HBO-V (in opleiding)

Als Verpleegkundige werk je op één van de locaties op Schouwen-Duiveland of bij mensen thuis (aan jou de keus). Je werkt samen in een team dienstverleners, verzorgenden en verpleegkundigen bij de zorg en begeleiding van cliënten. Met elkaar regel je de dagelijkse zorg (op de locatie is dit ook activiteiten voor de bewoners). Je luistert naar de cliënt, denkt mee en helpt hem of haar met verzorging, begeleiding en verpleegkundige handelingen. Dit zijn vaak complexe situaties waarbij je mensen motiveert en je de zelfredzaamheid stimuleert. Je werkzaamheden zijn afhankelijk van de wensen en behoeften, maar één ding is zeker; jouw werk wordt gewaardeerd! Jouw salaris is minimaal € 13,68 bruto per uur en je bent 18 jaar of ouder.