Werk met plezier bij Allévo

Jouw hulp kan het verschil maken...

Werk met plezier bij Allévo

Bekijk alle vacatures
Allévo staat ook naast mevrouw Scheltema

Van bloemstukjes tot borrelmiddag"...

Allévo staat ook naast mevrouw Scheltema

Lees verder
Allévo staat ook naast mevrouw van der Ree

Het advies en deskundigheid...

Allévo staat ook naast mevrouw van der Ree

Lees verder

Over de organisatie


Missie en visie

Allévo is een brede zorgorganisatie die goede zorg en ondersteuning biedt. We willen er echt zijn voor mensen die hulp of zorg nodig hebben om hun leven te kunnen leiden zoals zij dat willen. Wij willen onze expertise in dienst stellen van hun kwaliteit van leven. Van preventie tot  zorg in de laatste levensfase. Wij gaan uit van wat u zelf kunt, luisteren en zoeken samen wat de beste oplossing voor u is. Daarbij kijken we verder dan de grenzen van onze organisatie.

Onze medewerkers zijn professionals die er écht zijn voor u en uw naasten. Juist als het u niet meer lukt om te leven zoals u wilt, zetten wij ons in om dat wel mogelijk te maken. Of u nu de ouder bent van een kindje dat zorg nodig heeft, of iemand die vanwege zijn leeftijd tegen grenzen aan loopt. Allévo staat naast u.

Iedere cliënt is uniek. Iedere zorgverlener ook. Wij kunnen de beste zorg geven door de individualiteit van die relatie te erkennen. Wij luisteren, denken mee en zorgen. En uiteindelijk bent u het die bepaalt wat goede zorg is.

Betekenis

Allévo is afgeleid van het Latijnse woord ‘allevare’ dat ondersteunen, verzachten of verlichten betekent. En dat is ook wat wij doen. Passend binnen de leefstijl en in de directe woonomgeving van inwoners van de Oosterschelderegio, op basis van een gelijkwaardige relatie.

Kerngegevens

Allévo is een Zeeuwse zorgorganisatie die zorg en diensten levert op het gebied van thuiszorg, wonen met zorg, revalidatie en specialistische hulp zoals dieetadvisering. Raad van Bestuur: Natasja Mariman.

bron: jaardocument 2022
gemiddeld aantal per maand 2022       
Aantal medewerkers: 1.461
Aantal cliënten zorg thuis: 1.560
Aantal cliënten hulp bij het huishouden: 1.842
Aantal cliënten wonen met zorg: 275
Omzet: € 55,7 mio
Organisatievorm: stichting
Fiscaal nummer: 8128.57.975
K.v.K.  Middelburg nr. 22 054 145
IBAN NL28INGB0000094673

 

Download het meerjarenbeleidsplan 2019-2024 van Allévo en het kwaliteitsjaarverslag 2022. Het document “Jaarverantwoording 2022: bestuursverslag, verslag interne toezichthouder en jaarrekening” vindt u ook op www.jaarverslagenzorg.nl

Bekijk hier de ANBI gegevens 2022, de klokkenluidersregelingstatuten van Allévo, reglement raad van bestuurreglement raad van toezicht en leden raad van toezicht.Privacyverklaring | Disclaimer | Concept en realisatie door buro111