Allévo staat ook naast bewoners Borrendamme

Heerlijk wonen in Borrendamme, Zierikzee...

Allévo staat ook naast bewoners Borrendamme

Borrendamme


Wonen in de stad

Borrendamme ligt net buiten het centrum van Zierikzee. U woont er gezellig midden in het leven en met zorg van Allévo achter de hand.

Kleinschalig wonen

Zoekt u een plek om te wonen voor een dementerende partner of familielid? Dan kunt u terecht bij een van de acht groepswoningen in Borrendamme. Zes bewoners wonen zoals thuis met hulp van een woonbegeleider. In de gezamenlijke woonruimte wordt samen gekookt, het huishouden gedaan en de krant gelezen . Daarnaast heeft iedere bewoner heeft zijn eigen zit-/slaapkamer en badkamer.

Brasserie Stadspoort

In brasserie Stadspoort komen bewoners en buurtgenoten. Verder worden er workshops en bijeenkomsten georganiseerd. Kijk voor het actuele programma op het informatiebord in de brasserie of op de activiteitenkalender op deze website. Brasserie Stadspoort heeft ook een internetcafé waar u kunt e-mailen, surfen en chatten en in de zomer is er een gezellig terras.

Openingstijden brasserie:
maandag t/m vrijdag: 8.00 – 17.00 uur
zaterdag en zondag: 10.00 – 17.00 uur

 

Huurappartementen

De 3-kamer appartementen in Borrendamme worden verhuurt door WoonZorg Nederland. U kunt inschrijven voor deze woningen via de website van WoonZorg Nederland. De woningen worden toegewezen door WoonZorg Nederland in overleg met de wijkverpleegkundige van Allévo. Voor de appartementen boven de groepswoningen krijgen mensen met een zorgindicatie voorrang.

Algemene voorwaarden
Informatie over de algemene voorwaarden treft u aan onder het kopje Over Allévo  ‘algemene voorwaarden’.Privacyverklaring | Disclaimer | Concept en realisatie door buro111