Allévo staat ook naast verpleegkundige Robert

Allévo wil ook in jou investeren...

Allévo staat ook naast verpleegkundige Robert

Lees verder

Werken en leren


Wil je werken bij Allévo terwijl je leert, dan volg je een beroepsbegeleidende leerweg (BBL). Dat wil zeggen dat je bij ons in dienst bent en daarnaast theorielessen volgt op het MBO. Ongeveer 30% van wat je leren moet, leer je op school, de rest leer je al doende in de praktijk. Je volgt een opleiding op niveau 3 (verzorgende).

Opleiding tot verzorgende

Ben je op zoek naar een afwisselende baan, waarin je kunt samenwerken, verantwoording draagt en betrokken bent bij anderen? Dan is het beroep van verzorgende misschien iets voor jou!
Bij Allévo kun je werken en leren tegelijk (BBL). Na drie jaar heb je een MBO-diploma Verzorgende én een hoop ervaring.

Stage lopen bij Allévo

Ieder jaar zijn er binnen Allévo stageplaatsen of BPV-plaatsen voor stagiaires van de beroeps opleidende leerweg (BOL). Voor de opleidingen in de zorg zijn er plaatsen voor stagiaires van niveau 2 tot en met 5, van helpende tot HBO-verpleegkunde.

Daarnaast kunnen er stagiaires geplaatst worden uit maatschappelijke opleidingen. Plaatsing gebeurt via het coördinatiepunt Fluenz. Het coördinatiepunt werkt nauw samen met de onderwijs- en zorginstellingen in Zeeland.

Stagevergoeding

Wij hanteren een stagevergoeding die beschreven staat in de CAO-VVT. Dit betekent dat de stagevergoeding per maand wordt toegekend op basis van 32 uur per week én een minimum van 144 uur per studiejaar. Bij minder stage-uren per week wordt de vergoeding naar rato aangepast.

Erkend leerbedrijf

Misschien vraag je je af: Is Allévo wel een erkend leerbedrijf? Goeie vraag, want je kunt niet zomaar ergens stage gaan lopen. Allévo heeft voor alle genoemde opleidingen een erkenning als leerbedrijf. Je kunt er dus van op aan dat je zaken leert die passen in je opleiding en op het niveau van je opleiding.

Vragen?

Met vragen kun je terecht bij Opleiding & Scholing, 0113 249 170 of werkenbij@allevo.nl.

 

De opleidingen worden mede mogelijk gemaakt door het Europees Sociaal Fonds.VacaturesPrivacyverklaring | Disclaimer | Concept en realisatie door buro111