Meest gestelde vragen


Wat is het Allévo cliëntenpanel?
Bij het Allévo panel staat de mening van cliënten, mantelzorgers, van Allévo centraal. U kunt zich inschrijven om mee te denken met Allévo. U ontvangt 4 keer per jaar een vragenlijst over actuele onderwerpen.

Waarom vindt Allévo het cliëntenpanel belangrijk?
Het panel is belangrijk voor ons, omdat wij zo goed mogelijk op uw wensen willen inspelen. Hiervoor moeten wij de mening van onze cliënten en belanghebbenden kennen. Het klantenpanel levert Allévo informatie over de wensen en de mening van cliënten. Wij kunnen met deze gegevens onze zorg en dienstverlening nog beter afstemmen op uw wensen.

Hoe werkt het online onderzoek precies?
Meedoen aan vragenlijsten gaat als volgt: wanneer u zich heeft ingeschreven op deze website krijgt u een uitnodiging via e-mail. In deze e-mail staat een link waarmee u rechtstreeks toegang krijgt tot de enquête waarvoor u uitgenodigd bent.

Krijg ik allemaal ongevraagde mails met reclame?
Nee, u krijgt geen overbodige e-mails of reclame toegestuurd als u zich inschrijft of als u aan onderzoeken meewerkt. Uw e-mailadres wordt niet aan derden verkocht of voor andere doeleinden gebruikt dan voor het Allévo panel. De beveiliging van het panel zorgt ervoor dat uw gegevens te allen tijde beschermd zijn.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?
Uw gegevens zijn alleen bekend bij de beheerders van het Allévo cliëntenpanel. Uw gegeven antwoorden worden nooit gekoppeld aan medische gegevens. Allévo vindt uw privacy zeer belangrijk en hecht hier veel waarde aan.

Is deelname verplicht?
Nee hoor, inschrijving bij het cliëntenpanel verplicht u tot niets. Als u een uitnodiging van ons krijgt en u kunt op dat moment niet deelnemen, dan kunt u de e-mail negeren en verwijderen. Soms herinneren we u er aan dat u nog niet heeft deelgenomen, want misschien heeft u onze mail over het hoofd gezien.

Hoe lang duurt een onderzoek ongeveer?
De meeste onderzoeken duren maximaal 5 minuten. Van te voren wordt altijd de geschatte invultijd vermeld. Zo kunt u bekijken of u de tijd heeft om de enquête in te vullen. Het is ook mogelijk het invullen van een enquête tussentijds af te breken en een andere keer af te maken.

Hoe kan ik me uitschrijven?
Als u zich wilt uitschrijven voor het panel dan kunt u een e-mail sturen naar clientenpanel@allevo.nl onder vermelding van ‘uitschrijven’. U wordt dan uitgeschreven.

 

Naar het cliëntenpanel