Vragen? Bel de Allévo Zorgcentrale

0113 249 111

Allévo staat ook naast bewoners Borrendamme

Heerlijk wonen in Borrendamme, Zierikzee...

Allévo staat ook naast bewoners Borrendamme

Borrendamme


Wonen in de stad

Borrendamme ligt in de groene schil rondom het stadshart van Zierikzee. U woont er gezellig midden in het leven en met zorg van Allévo achter de hand.

Kleinschalig wonen

Zoekt u voor een dementerende partner of familielid een plek om te wonen in een kleinschalige woonvorm? Dan kunt u terecht bij Borrendamme in Zierikzee. De bewoners wonen met vijf anderen in een woning en krijgen intensieve zorg en ondersteuning. Zij kunnen hun dagelijkse leven zoveel mogelijk voortzetten met ondersteuning van een woonbegeleider. Er wordt samen gekookt, het huishouden gedaan en de krant gelezen. Net als thuis. Iedere bewoner heeft zijn eigen zit-/slaapkamer en badkamer, waar hij of zij zich terug kan trekken.

Brasserie Stadspoort

Brasserie Stadspoort is niet alleen voor bewoners, maar voor de hele buurt. U kunt dagelijks terecht voor een ontbijtbuffet, kop koffie of thee met iets lekkers, lunch of snack. Informeer ook naar de mogelijkheden voor een warme maaltijd.

Elke 3e dinsdag van de maand kunt u terecht voor een seniorenmaaltijd. Vanwege grote belangstelling voor deze maaltijden is het verstandig tijdig te reserveren via 0111 418 100.

Iedere dinsdag worden er workshops georganiseerd. Kijk voor het actuele programma op het informatiebord in de brasserie. Deelname aan de workshops kost € 1 per persoon per keer, tenzij anders aangegeven.

Brasserie Stadspoort heeft ook een internetcafé waar u kunt e-mailen, surfen en chatten.
De brasserie heeft binnen 48 zitplaatsen; in de zomer is er buiten een gezellig terras.

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag: 8.00 – 17.00 uur
zaterdag en zondag: 10.00 – 17.00 uur

Huurappartementen

De bewoners van de 3-kamer appartementen huren hun woning via WoonZorg Nederland. U kunt zich inschrijven via de website van WoonZorg Nederland. De woningen worden toegewezen door Allévo op basis van een wachtlijst en zijn bestemd voor personen van 55 jaar en ouder. Voor de appartementen boven de groepswoningen geldt daarnaast dat mensen met een zorgindicatie voorrang hebben. Wij beheren de wachtlijst. Wanneer u zich inschrijft ontvangt u van ons een bevestiging van inschrijving

Gezondheidscentrum

In Borrendamme zijn ook gevestigd: alle Zierikzeese huisartsen, de huisartsenpost, apotheek Borrendamme, Welzorg, prikpost, Dermateam, wijkpost thuiszorg Allévo en de diëtisten van Allévo.