Nieuw lid raad van toezicht


Allévo zorg- en dienstverlening heeft per 1 november 2022 een nieuw lid voor de raad van toezicht mogen verwelkomen: Mieketrien van Oort.

Mieketrien van Oort voegt zich, op voordracht van de cliëntenraad, met ingang van 1 november 2022 bij de raad van toezicht en krijgt als primair aandachtsgebied: kwaliteit en veiligheid. Momenteel is Mieketrien werkzaam als bestuurssecretaris bij het Zuidwest Radiotherapeutisch Instituut (ZRTI). Vanuit deze functie stuurt zij tevens het bedrijfsbureau aan, is zij verantwoordelijk voor strategie- en beleidsvorming en ondersteunt zij de raad van bestuur, raad van toezicht en medisch fysische staf.

Mieketrien: “De ouderenzorg en de provincie Zeeland liggen mij na aan het hart. Er zijn veel ontwikkelingen gaande in de ouderenzorg, met een arbeidsmarkt die uitdagingen kent. Ook voor Allévo betekent dit een flinke opgave. Door mijn rol als lid van de raad van toezicht bij Allévo lever ik graag een bijdrage om de zorg voor de oudere mens in Zeeland, voor nu en in de toekomst, bereikbaar en beschikbaar te houden.”

Huybert van Eck, voorzitter van de raad van toezicht van Allévo is blij met de waardevolle toevoeging aan het team: “We zijn verheugd dat Mieketrien van Oort onze raad van toezicht komt versterken en kijken uit naar een goede samenwerking. Samen met onze Centrale Cliëntenraad hebben we voor Mieketrien, woonachtig en werkend in Zeeland, gekozen als een mooie aanvulling voor Allévo en onze raad. Wij denken, dat de ondersteuning in het welbevinden van onze cliënten door Allévo hiermee zeker gediend is”.

Nieuw lid raad van toezicht