Allévo staat ook naast mevrouw van de Ree


Mevrouw van de Ree
Het advies en de brede deskundigheid maakt het verschil.

Diëtist
10 jaar geleden kwam Mevrouw van de Ree in contact met onze diëtist. Sinds die tijd is zij in behandeling bij Allévo. Het brede advies en de deskundigheid van de diëtist op de verschillende specialismen voelt voor haar goed, veilig en vertrouwd.

Doorverwijzing
Mevrouw van de Ree werd door haar huisarts 10 jaar geleden doorverwezen naar Allévo. “Ik ben niet alleen diabetisch maar ik heb ook COPD en een darmaandoening. Dat maakt mijn medische aanpak complex.”

Veelzijdigheid
“De diëtist van Allévo weet daar als geen ander goed op in te spelen. Haar veelzijdigheid in benadering en  behandeling van mijn drie aandoeningen maakt voor mij lichamelijk een positief verschil. Ze informeert bij verschillende specialisten van het ADRZ wat mijn uitslagen zijn en past hier het gewenste voedingspatroon op aan. Die multidisciplinaire zorg is een enorme ondersteuning  waar ik baat bij heb. Daarnaast heb ik over de jaren heen een prettige relatie met de diëtist van Allévo opgebouwd, voor mij  geen ander meer! “

Informatie
Neem voor informatie over voedings- of dieetadvies, of het maken van een afspraak contact op met Allévo via 088 110 2800 of dietisten@allevo.nl.