Werk met plezier bij Allévo

Jouw hulp kan het verschil maken...

Werk met plezier bij Allévo

Bekijk alle vacatures
Allévo staat ook naast mevrouw Scheltema

Van bloemstukjes tot borrelmiddag"...

Allévo staat ook naast mevrouw Scheltema

Lees verder
Allévo staat ook naast mevrouw van der Ree

Het advies en deskundigheid...

Allévo staat ook naast mevrouw van der Ree

Lees verder

De Dag van de Beroerte 2021


De Dag van de Beroerte 2021

Iedere tweede dinsdag van mei staan we in Europa stil bij ‘De dag van de Beroerte’. Vandaag 11 mei wordt aandacht gevraagd voor het herkennen van een beroerte (CVA) en wat u moet doen wanneer u of iemand in uw omgeving plotseling één van de verschijnselen van een beroerte heeft. Maar wat nou als u zelf een beroerte heeft (gehad)? Dan staan wij, de CVA-Zorgketen West-Brabant en Tholen, voor u klaar.

De CVA-Zorgketen West-Brabant en Tholen is een samenwerkingsproject van verschillende organisaties (zoals thuiszorgorganisaties, fysiotherapeuten, (geriatrische) revalidatiecentra, en een ziekenhuis). Als keten zijn wij betrokken bij de zorg voor mensen die een beroerte hebben gehad. Onze intensieve samenwerking zorgt ervoor dat de lijnen tussen de organisaties kort zijn, dat we snel kunnen schakelen en dat we elkaar goed begrijpen. Hierdoor kunnen we de zorg voor onze patiënten constant verder ontwikkelen, bijsturen en verbeteren. Dit doen we echt samen en daar zijn we trots op!

Om onze samenwerking nog inzichtelijker te maken hebben we een boekje ontwikkeld. In dit boekje vertelt iedere organisatie iets over zichzelf en de zorg die zij aan cliënten leveren. Ook delen we een aantal verhalen van onze eigen cliënten. Zij geven u een beeld van het (zorg)pad dat zij na hun beroerte hebben doorlopen en hoe zij dit ervaren hebben.

Klik hier om het boekje te openen.Privacyverklaring | Disclaimer | Concept en realisatie door buro111