Nieuwe bestuurder Allevo


Nieuwe bestuurder Allévo

Per 1 juli 2020 is Natasja Mariman de nieuwe bestuurder van Allévo. Zij volgt hiermee Ineke Dekker op, die na 40 jaar bij Allévo zeer verdiend van haar pensioen gaat genieten. Natasja brengt een schat aan kennis en ervaring met zich mee. Zij heeft ervaring als ergotherapeut, manager, bestuurder en toezichthouder en heeft gewerkt in de Zeeuwse ouderenzorg, revalidatiezorg, ziekenhuiszorg, welzijn en met bouwprojecten. In de tussentijd is Natasja blijven leren en heeft ze een MBA en master bedrijfsrecht gehaald. “Ik ben leergierig en dat moedig ik bij anderen ook aan, zegt Natasja.”

In de komende tijd richt onze nieuwe bestuurder zich vooral op het kennismaken met mensen, locaties bezoeken en meelopen met de zorg. “Ik wil de organisatie leren kennen, ervaren wie de mensen achter Allévo zijn, wat ze doen en de sfeer proeven.”

Natasja is geboren en getogen Zeeuws-Vlaamse, en woont al jaren in Nisse. “Laatst heb ik een solexrit door de zak van Zuid-Beveland gemaakt. Dan zie je opeens hoe mooi je directe omgeving is”. Met die blik wil Natasja naar Allévo kijken en zich inzetten voor liefdevolle en warme zorg.