Ontdek hoe mobiel je bent op het Dare2Care Festival


Ben je tussen de 12 en 22 jaar oud, kom dan naar het Dare2Care festival op 13 maart a.s. in de grote kerk in Goes. En vind bij Allévo uit hoe mobiel je bent:

  • Hoe mobiel ben jij?
  • Fiets door Amsterdam, Parijs of Chicago
  • Jij en je mobiel – wist je dat je bij Allévo werkt met je telefoon?
  • Geef je gelijk op voor vakantiewerk
  • Maak bij Allévo kans opéén van de 5 bioscoopbonnen:
  1. maak een selfie bij Allévo,
  2. post het op je insta en
  3. tag werkenbij_allevo
  4. hoor 15 maart of je gewonnen hebt

Ontdek de zorg!

Ontdek zorg & welzijn op het Dare2Care festival op 13 maart van 13.00 – 19.30 u in de Grote Kerk in Goes! Met een spetterend optreden van de Zeeuwse hiphopband de Hobbyisten! En misschien raad jij ‘Het Geluid van de Zorg’ en win jij de jackpot.

Op 13 maart laten 26 organisaties jou graag zien waarom werken in zorg en welzijn zo leuk is! Geen saaie kraampjes met foldertjes, maar toffe activiteiten waarbij je kennis maakt met zorg & welzijn. De leukste sector die er is! Bij Allévo ontdek je hoe mobiel de zorg is. En verder kun je denkenaan een experience-ruimte van het ADRZ, de zorg ervaren met een VR-bril of ouderdomspak, een kijkje nemen in een ambulance, cupcakes van Juvent en dansen in een Silent Disco! Last but not least; we sluiten de dag af met een optreden van de Zeeuwse hiphopband de Hobbyisten vanaf 18.30 u! En dat is nog lang niet alles, dus kom en ervaar het zelf!

Ontdek hoe mobiel je bent op het Dare2Care Festival