Allevo in TOP 2020 thuiszorg van Zorgkaart Nederland


Vandaag heeft Allévo als één van de 10 best gewaardeerde thuiszorgorganisaties in Nederland de TOP 2020 Award van ZorgkaartNederland ontvangen! Dat betekent dat Allévo door de waardering van onze cliënten  tot de10 best gewaardeerde wijkverplegingorganisaties in Nederland behoort. In Nederlandse zijn 840 organisaties die wijkverpleging leveren, 526 van hen hebben cliëntwaarderingen gekregen.

Op ZorgkaartNederland, de website van  Patiëntenfederatie Nederland, delen mensen hun ervaringen met de zorg. De website biedt cliënten informatie om te kunnen kiezen voor een zorgverlener Allevo in TOP 2020 thuiszorg van Zorgkaart Nederlanddie het beste past bij iemands wensen. Voor zorgaanbieders is ZorgkaartNederland een kwaliteitsinstrument, waarmee ze inzicht krijgen in wat volgens cliënten goed gaat en beter kan. De waardering van onze cliënten die Allévo met deze TOP 2020 Award krijgt, zien we als graadmeter voor onze zorg. Het is een eer om deze Award te krijgen, zeker omdat dit het eerste jaar is dat dit ook aan thuiszorgorganisaties wordt uitgereikt, naast de award voor ziekenhuizen, klinieken en verpleeghuizen.

Een prachtig compliment van onze cliënten aan onze medewerkers! Ook in 2021 staan wij weer met liefdevolle professionele zorg voor u klaar.