Allévo nieuws


25 MEI 2021

Wij zoeken twee leden voor de Raad van Toezicht

De raad van toezicht

De raad van toezicht van Allévo bestaat uit vijf personen inclusief de voorzitter. In het najaar van 2021 nemen twee leden afscheid in verband met het verstrijken van de benoemingstermijn. Wij zoeken voor Allévo twee scherpe en slimme teamspelers met gevoel voor humor en hart voor de zorg.

De raad werkt open en constructief samen met respect en ruimte voor ieders inbreng.

Het uitgangspunt bij het toezichthouden is het cliëntperspectief en een wendbare en toekomstbestendige organisatie. Gezien het vertrek van twee van de teamleden en de relatief jonge samenstelling van de toekomstige raad zullen teamvorming en de visie op toezicht houden belangrijke thema’s binnen de raad zijn. Met alle uitdagingen waar Allévo voor staat (intern en extern) ontwikkelt zich ook het toezicht houden. Dit vraagt teamgevoel, scherpte ten opzichte van elkaar en de bestuurder en het denken in mogelijkheden.

Profiel lid raad van toezicht met de portefeuille financiën/vastgoed.

De ideale kandidaat herkent zich in tenminste enkele van de volgende kenmerken:

Profiel lid raad van toezicht met de portefeuille maatschappelijk ondernemerschap

Voor de beide vacatures let de raad in het bijzonder op:

Meer informatie over de organisatie en de profielschetsen met informatie over de hoofdaandachtsgebieden per lid en functie- en persoonlijkheidseisen leest u in het profiel dat u hier kunt downloaden.

Meer informatie

Voor overige vragen kunt u contact opnemen met Truus Strijbis (adviseur werving en search, Leeuwendaal), en voor vragen over de procedure met Sasja Bosch (research consultant, Leeuwendaal), via telefoonnummer (088) 00 868 00.

Solliciteren

Om te solliciteren, ga naar de website van Leeuwendaal,  klik op de solliciteerbutton en volg de stappen zoals aangegeven. Tijdens het proces wordt gevraagd om uw emailadres, persoonsgegevens, cv en een motivatiebrief.

We ontvangen uw reactie graag voor 28 mei 2021.